Kamalak Giresunda

Saadet Partisi genel Başkanı Mustafa Kamalak aday tanıtımı için Giresun'a geldi

Kamalak Giresunda

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr Mustafa Kamalak partisinin adaylarını tanıtmak için geldiği Giresun’da Vali Dursun Ali Şahin’i ziyaret etti.
Valilik makamında açıklamalarda bulunan SP Genel Başkanı Mustafa Kalmak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı “Kanal İstanbul” projesinin kendi partilerinin fikri olduğunu ileri sürdü.
 Kanal İstanbul projesi üzerinde 10 yılı aşkın süredir çalıştıklarını ifade eden SP Genel Başkanı Kamalak, “Bu proje aslında bizim projedir. Bu projenin fikir babası ise Mahmut Özgan’dır. Proje üzerinde bir takım değişiklik oldu ya da olmadı tam olarak içeriğini bilmiyorum. Ama önemli olan Çanakkale ve İstanbul boğazlarından sonra yeni bir kanal açılarak üçüncü boğazı açma fikri önemlidir. Bu fikir ise partimizin 10 yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığı projeler hazırladığı bir fikirdir” dedi.
12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde baraj endişelerinin bulunmadığını da kaydeden Kamalak, “Saadet Partisi sıradan bir parti değildir. Misyonu, vizyonu olan bir partidir. Yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük bir Türkiye için daha da önemlisi İslam Birliğini kurmak için Anadolu’yu ziyarete çıktık ve bugünde adaylarımızı tanıtmak için Giresun’dayız.İnanıyorum ki partimiz yüzde 10 barajının çok üzerinde bir oy alacaktır” dedi.


Giresunekspres

 

           

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205