Hoş Geldin Öz Çamoluk Seyahat

Çamoluk'ta yolcu taşımacılığında,yeni bir firma daha kuruldu.

Hoş Geldin Öz Çamoluk Seyahat

Çamoluk yolarında Yeni Firma

 

Çamoluk İstanbul arasın da,şehirlerarası  yolcu taşımacılığı yapan  firmalar arasına yeni bir  ekip daha katıldı.

Köklüce Köyünden Ahmet Kıldacı ve ortaklarının kurduğu Öz Çamoluk Seyahat,hazırlıklarını tamamlayarak Çamoluk İstanbul arası yolcu taşımacılığına başladı.

Uzun süre Çamoluk İstanbul arasında  uzun yol kaptanlığı yapan Ahmet Kıldacı nın  firmasıyla birlikte,Çamoluk’ta ki otobüs firması sayısı üç’e çıkmış oldu.

Mevcuttaki firmalar Çamoluk Seyahat ve Çamoluk Şafak tur idi.

Öz Çamoluk Seyahat’in  Okmeydanı Ağaçlaraltı  yazıhanesiyle  faaliyette olduğu ve en kısa zamanda İstanbul’da Çamoluk’lu ların yoğun oldukları bölgelerde de  temsilcilik açılacağını bildirdiler.

Yeniden yolcu taşımacılığına başlayan Ahmet Kıldacı ve ortaklarına başarılar dilerken Çamoluk’a hayırlı olasını temenni ediyoruz.

 

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
burak sezer
burak sezer - 13 yıl Önce

daha çok firmanın olması rekabet bakımından güzel,fakat bugüne kadar gördüğümüz bu rekabet,hizmet kalitesi ve konforun artmasını sonuç vermiyor.yolumuz uzun ve meşakkatli.daha kaliteli otobüsler,daha kurumsal hizmet,daha verimli ve alternatif saatler gibi yolcuların ihtiyacı olan imkan ve seçenekler artırılmalı.bu rekabetle mi olur,firmaların iş ve güç birliği ile mi olur yoksa kamu ve sosyal iradesinin yönlendirmesi ile mi olur bilmiyorum.bizim tek istediğimiz Türkiye nin diğer yörelerinde oluşan hizmet standartının bizde de oluşması.

hüseyin halatcı
hüseyin halatcı - 13 yıl Önce

değerli doslar çamoluktaki otobüs firmaları malesef ama bunu dile getirmek lazımki bizi çok sıradan ilçelere çalışan firmalara imrendiriyor temizlik yok kalite yok hizmet yok herkes otobüse yük yüklemek derdinde tabi burda yolcularında çok suçu var benim önerim otobüse bu kadar yük alıp 1000 km yolu çile haline getirmesinler kalitenin olmadığı hiç bir sektör bu güne kadar ilerlememiştir ben çamoluklu otobüs firma sahibi kardeşlerime bu konuda daha duyarlı olmalarını istirham ediyorum saygılar sunuyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205