“Lütfen artık şu ülkenin başına geçin!“

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun gezisinin akşam bölümünde ünlü sanatçı Levent Kırca'nın başrolünü oynadığı siyasal hiciv oyunu Fırıldak'ı izledi.

“Lütfen artık şu ülkenin başına geçin!“

Giresun Belediyesi Kültür Merkezi'nde sergilenen oyunun ilk perdesinin sonunda kulise giden ve Levent Kırca başta olmak üzere sanatçılarla görüşen Kemal Kılıçdaroğlu, zaman zaman kahkahalar ve alkışlar eşliğinde izlediği oyunun sonunda ise Giresun'un CHP'li Belediye Başkanı Kerim Aksu ile sahneye çıkarak tüm oyuncuları kutladı.
 Levent Kırca'ya fındık sepeti taşıyan kadın figürü bulunan bir plaket veren Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı'nın kendisine hediye ettiği bir buket çiçeği ise kadın oyunculara verdi.
LÜTFEN ARTIK ŞU ÜLKENİN BAŞINA GEÇİN
Sanat hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirten Levent Kırca ise, "Gerçekten çok mutluyuz. Günlerden beri başkanımız oyunumuzu izleyecek diye çok heyecanlandık. Benim evimde 46 yıllık sanat hayatımda başbakanlarla çekilmiş fotoğraflarım var, bu sonuncular hariç. Evimin en son başbakanı olarak Sayın Kılıçdaroğlu'nu görüyorum. Biz sanatçılar artık başıboş ülkede yaşamak istemiyoruz. Lütfen artık şu ülkenin başına geçin kurban olayım" dedi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun da oyunun sonunda bir plaket takdim ettiği CHP Lideri Kılıçdaroğlu,ardından geceyi geçirmek üzere oteline döndü.

kaynak: Yeşil Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205