Millet Vekili Çamoluk'a Geldi

Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi 10 Eylül 2012 Pazartesi günü Çamoluk’a geldi.

Millet Vekili   Çamoluk'a Geldi

 Ak Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi 10 Eylül 2012 Pazartesi günü Çamoluk’a geldi.

Beraberinde, İl Başkan Yardımcıları Nail İpek, Nihat Emiroğlu, ile birlikte Çamoluk’a gelen Mehmet Geldi Ak Parti Çamoluk İlçe Teşkilatı ve Çamoluk Belediye Başkanlığını ziyaret etti.  

Ziyaretlerde, Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici, Ak Parti Çamoluk  İlçe Başkanı Şinasi Tekoğlu, Çamoluk İl Gen. Meclisi  Üyesi Abdullah Kürkçü’de hazır bulundular.

Çamoluk’ta Çay Bahçelerindeki vatandaşlarla da sohbet eden Mehmet Geldi,

“Değişik programlarla esnafımız ve vatandaşlarımızla imkanlar ölçüsünde buluşmaya bir araya gelmeye çalışıyoruz, gönül ister ki çok daha fazla zaman ayıralım ama takdir edersiniz ki her gün vatandaşlarımız bizi başka yerlerde görmek istiyor ve yetişemiyoruz, günlerimiz kısıtlı. Bu yüzden fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz .Sizlerin sıkıntılarını, arzu ve isteklerini dinlemek için buradayız. Sayın başbakanımızın bizlere tarif ettiği çerçeveyle, sizlerin hizmetkarı olarak milletvekili seçildik, milletimiz bize gerçekten ziyadesiyle güven duydu, gerek ülkemizde ,gerek Giresun’umuzda verdiğiniz büyük destek için hepinize teşekkür ediyoruz, inşallah biz de bundan sonra sizlerin dert ve sorunlarınıza istek ve arzularınıza tercüman olmaya çalışacağız. Bizler gerek tüm ilçelerimizde gerekse merkezde elimizden geldiği kadar milletimizin isteklerinin takipçisi olacağız ve çözüm üreteceğiz.’’ dedi.

Çamoluk
 Haber

 

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem MEST
muharrem MEST - 12 yıl Önce

SN GELDİ:geldiği gibi gitti icraat yok

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205