CHP'li Vekil, Çamoluk Köylerini ziyaret etti.

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Çamoluk Köylerini ziyaret etti.

CHP'li  Vekil, Çamoluk Köylerini ziyaret etti.
 CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Çamoluk Köylerini ziyaret etti.
Meclis tatilini fırsat bilerek Giresun ilçelerini gezen Millet Vekili Selehattin Karaahmetoğlu,Kaynar,kayacık ve Hacıören köylerini ziyaret etti.
Millet Vekilkinin ziyaret ettiği köyler  CHP'nin Çamoluk'ta en fazla  oy aldığı köylerden olması dikkat çekti.
CHP'nin seçimlerde Çamoluk'tan  en  çok oy aldığı köylerin başında,Kayacık,Kaynar,Okçaören ve Hacıören Alıssız Mahallesi geliyor.
 Milletvekili, Çamoluk İlçe Merkezini ziyaretinden sonra  Kaynar, Kayacık ve Hacıören köylerini ziyaret ederek dert dinledi ve TBMM’de yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler verdi. .

Köylülerin yoğun ilgi gösterdiği Karaahmetoğlu,  Vatandaşlar,CHP Giresun Milletvekili Mustafa Kemal Çilesiz ve ANAP Milletvekili Yavuz Köymen’den sonra kendilerini ziyaret eden ilk milletvekili olduğunu söyledi.

Köylüler, “Bu tarihi bir ziyarettir!.. Sizin şahsınızda Partinize teşekkür ediyoruz, çeyrek asır sonra bizlerinde hatırlanabileceğini kanıtladınız dediler.          

CHP Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu da yaptığı konuşmada; “ İyi ki sizler varsınız, ben sizlere baktığımda hainliklere, dahili ve harici düşmanlıklara karşın neden Cumhuriyet’in dim dik ayakta kalabildiğini daha da iyi anlıyorum” dedi.

Millet Vekili Kayacık Köyünde de   Cumhuriyet meydanında vatandaşlarla sohbet etti…

CHP Milletvekili Karaahmetoğlu, ‘ Ben 16 İlçemizi ayırım yapmadan gezerek yurttaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Ben örgütümle birlikte Çamoluk’un Köylerinde tespit ettiğimiz sorunların takipçisi olup Yüce Meclisin gündemine taşıyacağım.’dedi.

 




YORUM EKLE
YORUMLAR
hüdavendigar
hüdavendigar - 12 yıl Önce

Sayın vekilimiz her zaman gelse ilçemiz hakkında düşüncelerini projelerini aktarsa ilçemiz belli grupların değilde çoğulculuğun yönetiminde olsa aslında ülkemizde herkese iyi çalışmalar

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205