Murat Özkan "Esnafı Sevindirecek projelerimiz var"

MHP Giresun Milletvekili Murat Özkan, ''Esnafın yaşadığı sorunların çözümüne yönelik projelerimiz var'' dedi.

Murat Özkan

Özkan, beraberindeki partililer ile birlikte Görele ilçesini ziyaret ederek kurulan halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Özkan, yaptığı konuşmada, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin Türkiye ve Türk Milleti için bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek, ''MHP, işçisi, çiftçisi, esnafı, memuru, emeklisi, şehit yakını ve malulü, dul ve yetimi sevindirecek projelerle iktidara taliptir'' dedi. Esnafın yaşadığı sorunların çözümüne yönelik projeleri olduğunu anlatan Özkan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
''Türkiye'de ekonomi çok kötü durumda ve esnafta bundan olumsuz şekilde etkileniyor. Özellikle küçük esnafımız bitme noktasına getirildi. Borçla birlikte beli iyice bükülen esnafa torba yasası diye bir yasa çıkardılar. Bu yasadan büyük esnaflarımız kolaylıkla yararlanıp borçlarını ödeyebilirler. Ama küçük esnaflarımızın zaten işleri iyi değil, günü kurtaramaz durumdu. Siz bunlara birde borçlarını bu süre içinde şu şekilde ödeyeceksiniz derseniz bu esnaf bunu ödeyemez ve kepenk kapamak zorunda kalır.''
Özkan, Hilal Kar olarak adlandırdıkları proje ile birlikte başta küçük esnaf olmak üzere diğer esnafların sıkıntılarını ortadan kaldıracaklarını kaydetti.

Kaynak:Yeşil Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205