SP Giresun’dan İstanbul’da Çamoluk Çıkarması

Saadet Partisi Giresun İl Başkanlığı Çamoluk’un sorunlarını İstanbul da masaya yatırdı.

 SP Giresun’dan İstanbul’da  Çamoluk Çıkarması
Saadet Partisi Giresun İl Başkanlığı  Çamoluk’un sorunlarını İstanbul da masaya yatırdı.
1 Nisan 2012 Pargünü,Saadet Partisi Giresun İl Müfettişi olan, Çamoluk Köroğlu Mahallesinden Davut Tepeyurt’un organize ettiği toplantı,  Eyüpte bulunan Öğ-Der(Şuurlu Öğretmenler Derneği) lokalinde gerçekleşti.
Toplantıya Giresun ilçelerinden parti temsilciler’in yanında İstanbul’daki Çamolukluların bir kısmı, Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Süleyman Tekbaş,Giresun Dernekler Federasyonu Eski Başkanı Halil Kütük ve İhsan Yüksel katıldılar.
Toplantının açılış konuşmasını yapan   SP Giresun İl Müfettişi Davut Tepeyurt Çamoluk’un sorunlarını   İstanbulda ki Çamoluklularla birlikte değerlendirmek istediklerini söyleyerek bu toplantının dar bir çerçevede hazırlık amaçlı olarak yapıldığını bundan sonra  29 Nisan ‘da daha geniş katılımla bu toplantıları yaparak  devam ettirmek istediklerini söyledi.
Tepeyurt aynı gün akşam saatlerinde de Okmeydanında Alucralılarla bir araya geleceklerini söyledi.
Davut Tepeyurt’tan sonra söz alan İl Başkanı Süleyman Tekbaş’da ,bu toplantıda bulunmaktan memnun olduğunu  ve bu gibi toplantıların farklı illerde yapıldığını ve olumlu neticelerin alındığını söyledi.
Tek baş yaptığı konuşmada, bazı ilçelerde Saadet partisi olarak teşkilatlanamadıklarını bu nedenle  İstanbul’da yapılacak olan bu tür toplantıların faydalı olacağını söyledi.
 
Tek baş,iki yıl sonra seçimlerin olacağını,daha önceki seçimlerde zorla alabildikleri Çamoluk  belediye seçimlerinin daha sonra  bazı sebeplerden dolayı ellerinden gittiğini söyledi.
İl Başkanı Süleyman Tek baş Çamoluk Belediye Başkanın muhalefet belediyesi olduğu için hizmet alamamaktan yakınarak iktidar partisine geçtiğini ancak kendinse sorduklarında  geçtikten sonra ne gibi hizmetleri yaptığını Belediye Başkanının Saadet Partisindeyken daha rahat hizmetler yaptığını kendisine söylediğini ifade etti.
Kendileri döneminde Çamoluk’ta yapılan hizmetlerin Çöp Konteynerları,ve Göl Park’ın bunlardan bazıları olduğunu söyledi.
İl Başkanı Tek baş, Davut Tepeyurt’un  daha önce Giresun Millet Vekili Adayı olduğunu ve seçimlerden sonrada Giresun il Müfettişi olduğunu ve her ay en az iki gün Giresun’a gelerek çalışmalara katıldığını söyledi.
Tekbaş  Saadet Partisi olarak en fazla oyu Eynesil ve Çamoluk’tan aldıklarını bu nedenle Çamoluk’un kendileri için önemli olduğunu söyledi.
Alucra’da da Belediye Başkanlığını alabilecek potansiyelin olduğunu  bunun içinde çalışılması gerektiğini söyledi.
Tek baştan sonra söz alan Giresun Dernekler Federasyonu Eski Başkanı Halil Kütük söz aldı.
Halil Kütük yaptığı konuşmada, bir çok sivil toplum örgütünün kurulmasında aktif görev aldığını söyleyerek,sivil toplum örgütlerinin günümüzde çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.
Gençlere önem verdiklerini söyleyen Halil Kütük ,önemli yerlerde başarılar kazanmış gençleri bir araya getirerek onları ödüllendirdiklerini söyledi.
Daha sonra toplantıya katılanlara  konu hakkında söz  verildi.
Katılanların konu hakkında görüşlerini açıkladılar.
Toplantıya Çamoluk haber adına katılan Kazım Karaçoban’da  yaptığı konuşmada,Çamoluk’un Giresun ilçeleri arasında coğrafi şartlar nedeniyle farklı bir konumu olduğunu  bu nedenle de  hangi partiden olursa olsun Giresun’lu siyasetçilerin şuana kadar Çamoluk’u anlayamadıklarını  söyledi.
Kazım Karaçoban, Giresun ile Çamoluk arasındaki mesafenin  185 km olduğunu, çetin yol koşullarının da eklendiğinde Giresun’dan Çamoluk’a gelerek  sorunları dinleyip anlaması için zamanından ve rahatından fedakarlık yapacak bir babayiğidin olması gerektiğini ama bu zaman kadarda bu babayiğidin çıkmadığını söyledi.
Konuşmasında  Giresun Merkez siyasetini eleştiren Kazım Karaçoban, Giresun’daki il Teşkilatlarının Çamoluk’a ilgi duymadıklarını  bunun yerine Çamoluk’ta kendilerine yakın gördükleri kişileri yönetici olarak atamak suretiyle  siyaset yaptıklarını söyledi.
Karaçoban,Çamoluk’ta ki  ilçe yöneticilerinin de  Çamoluk’u ziyarete  gelen Millet Vekili, Bakan her ne olursa olsun onu koruma çemberine alarak, vatandaşın derdini dinlemesine engel olduklarını söyledi. Konuşanın olduğu yerde de, ”Sus! Burası yeri değil “diyerek tepki gösterildiğini söyledi.

Çamoluk Haber



YORUM EKLE
YORUMLAR
TUGAY KARABULUT
TUGAY KARABULUT - 12 yıl Önce

ALLAH GAYRETİNİZİ ARTTIRSIN.HAKKI ÜSTÜN TUTMAK HER ZAMAN SAADET GETİRİR. SP GİRESUN OLARAK SEÇİMLERDE GECE GÜNDÜZ BÜTÜN PARTİLERDEN DAHA FAZLA ÇALIŞTINIZ. AMAÇ ALLAH RIZASI. MÜKAFATINIZ AHİRETTE. SEÇİMİ SİZ İNANÇLI KADROLAR KAZANDI.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205