Giresun Sporda Hedef Büyük

Giresun spor teknik direktörü Hüsnü Özkara Ligle ilgili hedeflerini Giresun Son Haber'e açıkladı

Giresun Sporda Hedef Büyük
Giresunspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara  yeni sezonla ilgili Sonhaber Gazetesine açıklamalarda bulundu.Güzel takım yaptığımıza inanıyoruz. Oyuncu arkadaşlarımın performansı beni son derece memnun ediyor.
Özkara yaptığı açıklamada şunları söyledi. " Takımı yavaş yaşaş oluşturduk.
Takım ruhunu çok erken yakaladık inşallah bunu devam ettiririz.
 
Bu hafta Boluspor maçı var. Boluspor bu gurubtta en ciddi rakiplerden bir tanesi. Bizde iyi takımız. Eğer hedefimiz Şampiyonluksa kendi sahamızda oynayacağımız bütün maçları almamız lazım. Onun için hedefimiz gayet büyük. Yeni bir sayfa, yeni bir başlangıç ve yeni bir umut demek. İnşallah çotanakları bu sene arzu ettikleri yere taşıyacağız.
Şeyircimiz olağanüstü zaten yıllardan beri ben buraya gelip gidiyorum. Çünkü bu yörenin insanıyım. İnşallah bu insanların mutluluğu için gece gündüz çalışıp mutluluğa ulaşacağız.                          Kadroyu Geniş Tutmak İstiyorum
 
 
Giresunspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara takıma 1-2 futbolcu daha alarak kadroyu geniş tutmak istiyorum, dedi.
Takıma takviye yapmam futbolcularıma güvenmememden değil, ikinci yarıda belki futbolcu alamayız endişesinden diyen Özkara açıklamasını şöyle sürdürdü.” Ben geçen sene Konyaspor da böyle bir sıkıntı çektim. Onun için Giresunspor’da da böyle bir sıkıntı çekmek istemiyorum. Eğer takımımıza uyum sağlayabilecek bir iki futbolcu bulabilirsek alabiliriz.
 
Bu aldığımız oyuncularımıza asla güvensizlik değil. Aldığımız futbolcuların hepsi kendi takımlarında en az 25’ er maçta forma giymişler. Hem’de uzun yıllar oynamışlar. Onun için lig uzun bir maraton. Yağmuru var, karı var, sakatlığı var, cezası var onun için sezon başında tadbirimizi alalım ki sonra zorluklar yaşamayalım,”.
 
 
           
 
                         Çok Güzel Bir Taktım Oluşturduk
 
Teknik Direktör Hüsnü Özkara açıklamasına Giresunspor olarak çok güzel bir takım oluşturduk diyerek şunları söyledi. “ Yönetim Kurulumuzun yaptığı fedekarlığa ben teşekkür ediyorum.
 
Kimse bu takımın bu şekilde oluşacağını beklemiyordu. Hüsnü Kara olarak benim buraya gelmem de ayrı bir güven verdi. Giresunspor’ un geçmişini siz benden daha iyi biliyorsunuz. Bende bu bölgenin insanı olduğum için Giresun’u yakından biliyorum. Onun için bu sene Çotanaklarla el ele vereceğiz ve hedefimize yükseleceğiz,”.
 
               
 
                        Karadeniz İşbirliği Yapmalıyız
 
Karadeniz takımlarının başarılı olabilmesi için mutlaka Karadeniz İşbirliğini kurmamız gerekir.
Benim Trabzonspor da 5 şampiyonluğum var. Ben o şampiyonlukları yaşarken Rize, Giresun, Ordu, Samsun ve Zonguldakspor ligdeydi ve bu takımlar Fener, Galatasaray ve Beşiktaş’ı yenerlerdi.
 
Onun için mutlaka bizim bu birlikteliği sağlamamız lazım. Çünkü Giresunsppor şu anda bulunduğu Bank Asya ligini  asla hak etmiyor. İnşallah en kısa zaman içinde Süper ligde ki  yerimizi alırız,”diye konuştu.
‘ Hüsnü Özkara Çotanaklara seslenerek.” Boluspor maçı bizler için çok önemli.
Ama kendi sahamızda oynayacağımız ilk maç için Taraftarlarımız da en az Boluspor maçı kadar önemli. Onun için bütün taraftarlarımızı pazar günü Atatürk stadına davet ediyoruz ve 90 dakika takımlarını yalnız bırakmamalarını diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205