Çamoluk Çöpünde Yeni Dönem

Çamoluk'ta toplanan çöpler bundan sonra yakılmayacak.

Çamoluk Çöpünde Yeni Dönem

Daha önce yakılarak imha edilmeye çalışılan Çamoluk'un çöp sorunu için yeni uygulama yapılacak.

Çamoluk Kaymakamlığı  ve Çamoluk  Belediyesi  iş birliği ile  yapılan çalışma sonucunda, çöpler yakılarak değil  gömülerek imha edilecek.

Ayrıca eski çöp alanına da bundan böyle çöp dökümü yapılmayacak.

Özellikle bölgede ikamet eden vatandaşlar tarafından sürekli kötü koku nedeniyle şikayetlerin olduğu çöplük çvre düzenlemesi yapılarak temizlendi.

Bundan böyle Çamoluk mahalle ve köylerinin çöpleri  eski çöp döküm alanı ile Çamoluk merkez  arasında yapılan yeni çöp döküm sahasına dökülecek.

Dökülen her çöp belediye tarafından üzeri  hafriyatla örtülüp çevreye rahatsızlık vermesinin önüne geçilecek.

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada  " Belediyemizin imkanları kısıtlı olduğu için çöp toplama, biriktirme veya katı atık toplama tesisi kurulmasının imkanı olmadığından, bölgeye bir katı atık tesisi kuruluncaya kadar çöp toplama hizmetini bu şekilde devam edebiliyoruz" dedi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 15:28

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem DÜZYURT
Adem DÜZYURT - 5 yıl Önce

Çamolukda çöpde refarandum yillardir kanayan bir yarasıydı çamolugun sayın kaymakam beye sayın belediye başkanı fatih düz beye ekipine tesekurler bir nebzede olsa geçici bir çözüm inşAllah gelecekde ayrıştırma tesisi kurulur çamoluk ekonomisine katkısı olur inşAllah

Hamza
Hamza - 4 yıl Önce

Yav çöp gömülürmü böyle saçma sapan şey olurmu toprağı mahvediyorsunuz yarın öbürgün o çöp gazlarının birikimiyle patlamalar yaşanmazmı böyle çözüm olabilirmi hangi yüzyılı yaşıyorsunuz eyyy çamoluk belediyesi yazık size

Kemal Kuşcul
Kemal Kuşcul - 4 yıl Önce

Üzeri kapatılan ESKİ ÇÖP alanına YEMEKLİK SİYAH KABAK dikerek ekonomiye katkı sağlanabilinir. Yapılacak ilk iş, bu alana yanmış AHIR GÜBRESİ atılarak, ilkbahar mevsiminde BAL KABAĞI şeklinde olan siyah KABAK ekildiğinde, dönüm başına yaklaşık üç - beş ton arası ürün alma şansı bulunmakta..-- Bence bu proje hayata geçirilmeli ve gelecek yıllara örnek olur..

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 4 yıl Önce

Eski çöp alanı mülkiyeti kime ait.. Belediye mülkiyetinde ise veya Belediye mülkiyetinde olan araziler var ise, bu alanlara FUT FİDANI ve yine aynı bahçe içerisine YEMEKLİK KABAK ekerek Belediye bütçesine katkı sağlayabilir... Bugün, Belediyemiz bünyesinde kamyon - kepçe - traktör gibi tarımda kullanılacak araçlar bulunmakta.. --- Yine, yol kenarlarına ve parklara Ceviz fidanları dikilerek ileri ki zamanlarda bütçeye katkı sağlayacaktır... ÜRETİM olursa, ekonomi canlanacaktır.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205