Çamoluk Dernek Başkanı Canik, Böyle Olmamalıydı!

Çamoluk Derneği ve Kızılay Üsküdar şubesi öncülüğünde gerçekleştirilen Üsküdar Çamoluk bölgesi Köy Derneklerinin, Kızılay Kan bağışı 30 Ekim Pazar günü ev sahibi kuru kol derneğinde gerçekleştirildi.

Çamoluk Dernek Başkanı Canik, Böyle Olmamalıydı!

Kızılay Üsküdar şubesi ve Çamoluk Derneğinin öncülüğünde Üsküdar'da merkezi bulunan 10 köy ve mahalle derneklerinin katıldığı açıklanan kan bağışında hayal kırıklığı yaşandı.

İstanbul Üsküdar Çamlıca'da ki Kurukol dernek merkezinde gün boyu devam eden kampanyada; ancak 30 ünite kan toplanabildi.

Adları yazılı olmasına rağmen bazı derneklerin kan bağışının olduğu yere gelmedikleri gözlendi. Geçtiğimiz hafta Ataşehir' de merkezi bulunan 4 Dernekten 52 ünite kan toplanmıştı. 

Bağış için gelen vatandaşlar da ortaya çıkan duyarsızlık nedeniyle tepkilerini dile getirdiler.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te üzüntüsünü  "böyle olmamalıydı" diyerek ortaya çıkan sonuçtan duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2022, 06:46

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fırat möhürcü
Fırat möhürcü - 1 yıl Önce

Sitem etmekle olmuyor başkan kan bağış kampanyası yapıyorsan dernek olarak otobüs tutarsın dernek üyelerini getirirsin çamolukta bir tane düzgün köy derneği yok maalesef şimdi bu yazımı yayınlamazsınız da siz şeffaf doğru eşit hertürlü eleştiriye açığız dersiniz göreceğiz ne kadar samimi olduğunuzu saygılar sevgiler #camolukhaber

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205