Çamoluk Köy Dernekleri Ataşehir'de Kızılay İçin Bir Araya Geldiler

Çamoluk Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin öncülüğünde, Ataşehir Kızılay şube müdürlüğü'nün katkısıyla, Dulundas Dernek lokalinde kan bağışı gerçekleşti.

Çamoluk Köy Dernekleri Ataşehir'de Kızılay İçin Bir Araya Geldiler

23 Ekim Pazar günü gerçekleşen kan bağışı kampanyası, Ataşehir İnönü Mahallesi Dulundas Derneğinin ev sahipliğinde Taşçılar Köyü Derneği, Akyapı köyü Derneği, Yeniköy Derneği kordina olarak ortak, sosyal projeye imza attılar.

54 UNİTE KAN 162 CAN'A UMUT OLACAK!

Toplam 54 ünite kan alınırken 1 KAN 3 CAN sloganına karşılık 162 can'a umut olacak. Sosyal sorumluluk projesinde, bazı bağışçı ebeveynlerin, çocuklarını da yanlarında getirdikleri görüldü. Günümüz Okullarda da eğitim öğretimde konu olan kan bağışı, minik yüreklerinde uygulamalı olarak yerinde görmeleri kendileri için heyecanlı deneyim olurken, kampanya ya da renk kattılar.

Kan bağışı kampanyasına Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Genel Başkanı Hacı Canik ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Ataşehir Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Giresun'lular Derneği önceki dönem başkanı ve Ataşehir Kızılay Başkan vekili Fatih Yelekoğlu, Dulundas Dernek Başkanı Hafız Bakırhan ve yönetim kurulu üyeleri, Akyapı Köyü Dernek Başkanı Fatih Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Taşçılar Köyü Dernek Başkanı Ali Emeksiz, Yeniköy Dernek Başkanı Erdal Ekmen ve yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Giresun'lular Dernek Başkanı Ali Özacar ve yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Giresun'lular Derneği ve Giresun Federasyonu Dernek Başkan yardımcısı Yeliz Gümüş, Ataşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Ataşehir AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, katıldılar.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 13:13

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205