Çamoluk'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçede Coşkuyla Kutlandı. Sokaklar ve balkonlar Türk Bayrağı ile donatılan ilçede, Çamoluk halkı 99'uncu kez Cumhuriyet coşkusuna tanıklık etti.

Çamoluk'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 28 Ekim Cuma günü İlçe merkezinde Atatürk Anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı.

Bugün ise Kaymakam  Furkan Berber’ in tebrikleri kabul etmesinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Hükümet Konağı önünde devam etti., Burada Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kaymakam Furkan Berber ve Belediye Başkanı Fatih Düz, kutlamalara katılanların bayramlarını kutladılar.

Kaymakam Furkan Berber’in günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasını yaptıktan sonra okullarımızda okuyan öğrenciler tarafından koro, halk oyunları, şiir, Oratoryo gösterileri gerçekleştirildi.

Çamoluk Kaymakamlığı bünyesinde düzenlenen program 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Halı Saha Futbol Turnuvasında Şampiyon olan TeştikSpor’a kupa ve madalyaları verildikten sonra çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verilerek sona erdi.

BELEDİYE BAŞKANI FATİH DÜZ 29 EKİM MESAJI YAYIMLADI.

Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milletinin karakterine en uygun yönetim şekli dediği, kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizin 99. Yılı kutlu olsun" dedi.

ÇAMOLUK DERNEK BAŞKANI HACI CANİK CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI YAYIMLADI. 

"Bir milletin gururu, hürriyetin sonsuzluğu olan, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin elinde olduğu yönetim şekli Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun" dedi.

Haber: Murat Özdemir.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2022, 16:49

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205