Çamoluk'ta Değişim Hızlı Başladı

Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme Çamoluk için köklü değişim çalışmaları yapıyor.

Çamoluk'ta Değişim Hızlı Başladı

 Çamoluk ilçe oluşundan bu güne kadar  geçen zamanda en hızlı ve pratik hizmet dönemini yaşamaya başladı.

30 Martta  Belediye Başkanlık koltuğuna oturan Savaş Akarçeşme,hızlı bir çalışma balşlatarak çammoluk'un çehresini değiştirmeye çalışıyor.
Özellikle pratik kararları ile ön plana çıkan Savaş Akarçeşme, kendisne iletilen sorunlara pratik çözümler sağlayarak vatandaşı da memnun ediyor.

Çamoluk için açıkladığı projelere kaynak sağlamaka için İstanbul'da ki bazı belediye başkanlarını ziyaret ederek onlara yapmak istediği projelerini üstlenmeleerini  istiyor
Özellikle Seçimler öncesinde Çamoluk Beldiyesine 200.000 TL'lik yatırım yapan Üsküdar Belediyesi,bu dönemde de, Çamoluk Otogarını yapma sözü verdi,
Yine yapılan ziyaretler sonucunda,Zeytinburnu Belediyesi de Çamoluk Şehir planlamasını yapması için,şehir planlama ekibini göndererek ilçemizin şehir planlamasını yapacak.

Bundan sonra Çamoluk'a yapılacak yatırımlar bu  plan çerçevesinde olacak.

Savaş Akarçeşme yaptığı açıklamada; Tüm mahallelerin sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını,yapılan hizmetlerin, verilen oylara göre değil,sorunların önceliklerine göre giderildiğini söyledi.

İlk olarak Yazılar Mahallesi yol genişletme çalışmasının yapıldığını ve daha sonra Köroğlu Mahallesinin alt yapı sorununun giderildiğini söyleyen Akarçeşme,"Durmak Yok yola Devam" diyerek önümüzde ki dönemde Çamoluk için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Çamoluk'ta halk arasında yaptığımız çalışmada,vatandaşların yapılan hizmetlerden memnun oldukları gözlendi.

Özellikle başka adayları destekleyenler " engel olan çıkmaz ise Savaş Başkan Çamoluk'a bir şeyler yapar" diyerek görüşlerini açıklıyorlar.



Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 10 yıl Önce

Belediye başkanımız, sayın Savaş AKARÇEŞME beyi ZAGPA köyleri olarak desteklediğimizi belirtmek isterim.
Özellikle ZAGPA köylülerinin tüm alış verişlerini ÇAMOLUK ilçemizde yapmaları hususunda bazı kolaylıklar yapılmalı. Bilindiği gibi HES PROJE ÇALIŞMALARI sonucu SARPKAYA KÖYÜNDEN ÇAMOLUK İLÇE MERKEZİNE KADAR olan GRURP ZAGPA YOLU tarlaya dönmüş durumda.
Kıymetli dostlar, ilçe merkezimize en lüx hizmetler yapılsa dahi ULAŞIM UYGUN OLMAYINCA yapılan hizmetler ne yazık ki sonuca götürmemekte.
ZAGPA KÖYLÜLERİNİN tamamı emekli olduğunu ve TÜKETİME DAYALI bir ekonomisinin olduğunu yazın bir iki haftalığına gelen genç insanlarında büyük bir harcama yaptıkları düşünüldüğünde Çamoluk esnafımız için ZAGPA KÖYLÜLERİ büyük bir potansiyele sahip. Benim önerim, öncelikle Sivas ilçelerine giden köylümüzü ilçe merkezimize gelmeleri konusunda kolaylıklar sağlanmalı.
İnanıyorum ki SAVAŞ HOCAM bu konuda büyük başarılar sağlayacaktır. Yolun açık olsun, başkanım.. Kemal KUŞCUL - ZAGPA

gökmen  kuru
gökmen kuru - 9 yıl Önce

görevinizde başarılar dilerim ist7 eyüpsultan ak parti mh yönetim de selamlar

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205