Dulundas Derneği Olağan Kongresini Yaparak Hafız Bakırhan'la Devam Dedi!

Dulundas Derneği olağan kongresini Ataşehir İnönü mahallesi'nde bulunan dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Dulundas Derneği Olağan Kongresini Yaparak Hafız Bakırhan'la Devam Dedi!

Dulundas Derneği olağan kongresi 19 Mart Pazar günü Ataşehir İnönü Mahallesi'nde dernek binasında gerçekleştirdi.

Tek listeye hakim yapılan kongrede Hafız Bakırhan yeni yönetim kadrosuyla güven tazeledi. Kongre sonrası mevlid programı da gündemde olurken yapılan kongre Dulundaslı vatandaşlar tarafından ilgi gösterildi.

Kongreye Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik, Başkan Vekili Yunus Acar, yönetim Kurulu üyesi Kadir Alegöz, önceki dönem Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kızılhan, Demirhan Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Bakırhan 

Kongre 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem Afetinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımız adına saygı duruşuyla başlayarak, Fatiha okundu.

Divan Başkanlığını Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik üstelenirken, Divan Üyeleri Sinan Kızılhan, ve Ebubekir Bakırhan oldu.

Dernek Başkanı Hafız Bakırhan selamlama konuşması gerçekleştirdi. Başkan tarafından önceki dönem faaliyet raporu ve bilançosu okunduktan sonra yeni döneme dair hedeflere yönelik açıklamalarda bulunuldu. Özellikle içinde bulunduğumuz 2023 Ramazan ayı arefesine yönelik, depremzedelere 30 gün boyunca iftar vermeyi hedeflediklerini duyurdu. Dulundas'lı hemşehrilerinden maddi ve manevi destek istedi.

Daha sonra Çamoluk Dernek başkanı Hacı Canik bir konuşma yaparak Dulundas'lı vatandaşları selamladı. Yeni dönemde görev yapacak Güven tazeleyen Hafız Bakırhan'a ve yönetimini tebrik etti. Başkan Canik, uzun yıllardır Çamoluk Derneği yönetiminde görev yapan Hüseyin Kızılhan'a plaket vererek maddi manevi desteklerinden dolayı ve ilçe derneğinde uzun yıllar aktif rol oynadığı için kendisine teşekkür etti.

Başkan Canik bir plakette, özellikle deprem bölgesinde, afetin yaşandığı ilk günden bu yana iş makineleri ile maddi manevi katkılarından dolayı, ve ilçemize, Merkez Derneğe vermiş olduğu hizmetlerden dolayı, Demirhan Madencilik İnşaat Limited Şirketi adına yönetim kurulu başkanı Oktay Bakırhan'a taktim ederek, aynı zamanda,  firma kurucusu 2022 Bal Ağası Ergün Bakırhan'a teşekkür etti.

Dulundas Derneği 2023-2025 yönetim kadrosu şu şekilde; Yeni yönetim listesi, Baskan Hafız Bakırhan, Aydın Üçtaş, Emrah Duyan, İdris Akarçeşme, Müslim Köse , Servet Çoraksu, Yaşar Sevindik, Fatih Kızılhan, Ümit Köse, Halil Bekdemir, İbrahim Üçtaş, Muharrem Bakırhan, Cemal Sevindik ve Rıdvan Alkan'dan oluşuyor.

Çamoluk haber olarak Baskan Hafız Bakırhan ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyoruz.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2023, 21:16

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan torun
Orhan torun - 1 yıl Önce

hayirli olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205