Köy Pikniklerine Deprem Düzenlemesi!

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği öncülüğünde "Köy Pikniklerine Deprem Düzenlemesi" konulu toplantısında Köy ve mahalle dernek başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Köy Pikniklerine Deprem Düzenlemesi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde etkili olan deprem Afetine yönelik, Çamoluk Derneği öncülüğünde,Köy Pikniklerine Deprem Düzenlemesi konulu istişare toplantısı 21 Mart Salı günü Üsküdar Çamlıca Ferah Mahallesi'nde bulunan Çamoluk Derneği binasında gerçekleştirildi.

Toplantı Depremde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımızın ruhlarına fatiha okunarak başladı. Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik selamlama konuşmasıyla başladı. İstişare toplantısına katılan başkanlara teşekkür etti.

"YARALARIMIZ HENÜZ COK TAZE"

Çamoluk dernek merkezinde yapılan toplantı ile Ülkemizde meydana gelen deprem nedeniyle pikniklerde düzenleme yapılması kararı alındı. Çamoluk dernek başkanı Hacı canik'in önderliğinde katılan köy ve dernek başkanları, bu yıl yapılacak olan köy pikniklerini bazı Dernekler  ertelerken, bazıları da düzenlemeye gitti.

Genel başkan Hacı Canik Dernek başkanlarından konuyla ilgili görüşlerini açıklamaları konusunda kürsüye davet etti.

Ülkemizin bir köşesinde acı yaşanırken diğer köşesinde de eğlencenin yapılması doğru olmayacağı kanaat edildi. Bir kısım derneklerin gerçekleştirmesi planladıkları piknikte eğlence kısmı kaldırılarak geleneksel aile pikniği havasında seyir etmesi sağlanması kararı aldılar.

Daha sonra Dulundas Dernek Başkanı ve aynı zamanda Çamoluk Derneği Gençlik Kolu Başkanı Hafız Bakırhan ve köy derneğinin yönetimiyle organize ettiği deprem bölgesinde gerçekleştireceği iftar konusu ele alınırken sahur içinde dernek başkanlarına öneride bulunuldu.

Toplantı Dulundas Dernek Başkanı Hafız Bakırhan'ın gerçekleştirdiği Kur'an'ı Kerim tilavetiyle son buldu.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2023, 22:56

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205