Taşçılar Köylüleri İftar Programında Bir Araya Geldiler!

Çamoluk Taşçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl gerçekleştirdiği iftar programını bu Ramazanda da yoğun ilgiyle gerçekleştirdi.

Taşçılar Köylüleri İftar Programında Bir Araya Geldiler!

Taşçılar Dernek Başkanı Ali Emeksiz ve yönetim kurulunun düzenlediği iftar programı 01 Nisan 2023 Cumartesi günü Ataşehir Kayışdağı mahallesi'nde bulunan Dostlar Düğün cafe restoran'da  gerçekleşti.

İftar programına Taşçılar'lı vatandaşların yanı sıra, Giresun federasyon başkanı Muhterem Memiş, Giresun Federasyonu başkan yardımcısı Gürbüz Ekinci, Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik, Alucra Vakıf Başkanı Süleyman Baba, Giresun Federasyonu Eski, Kadın kolları Başkanı İstanbul AK Parti 1 Bölge milletvekili aday adayı Yeliz gülmüş, giresunlu hekimler ve sağlık çalışanları derneği Genel sekreteri Ahmet Gedik, Çamoluk eski Dernek Başkanı Osman Geco, Ataşehir giresunlular dernek başkanı Ali Özacar, Çamoluk dulundas Köyü dernek başkanı ve Çamoluk Derneği Gençlik kolları Başkanı Hafız Bakırhan, Çamoluk Yeniköy dernek başkanı ve aynı zamanda Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Ekmen, Çamoluk Derneği yönetim kurulu üyeleri Burak Susuz, Ünal Sarıdoğan, Tekno Arşiv yönetim kurulu başkanı Mustafa Çapacı, Bayır Medya, Çamoluk dernek başkanı Hacı Canik basın danışmanı Murat Özdemir,  İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Bora Yörükoğlu, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ayan, milliyetçi hareket partisi Şişli başkan vekili Hayrullah Çetinkaya, Göreleli Türk Halk müziği sanatçısı Ayten Kavraz, Türk Halk müziği sanatçısı Nazmi Can, Aysu börekleri Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Acar, çamoluklu iş insanı İmdat Gecü, iş insanı Azmi Kesik, iş insanı Ali Ayan, Sivas Suşehri Güneyli Köyü dernek başkanı Sedat Ayan, katılım sağladılar.

Program ilk öncesi ile kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kahramanmaraş Merkezi depremde şehit olan vatandaşlarımız için dualar edildi. Daha sonra Taşçılar köyü dernek başkanı Ali Emeksiz yönetim kurulu adına tüm misafirlere selamlama konuşması gerçekleştirdi. Daha sonra kürsüye davet edilerek Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Çamoluk yardımlaşma ve Kültür Derneği yönetim kurulu başkanı Hacı Canik ve Alucra Vakıf Başkanı Süleyman Baba birer selamlama konuşması gerçekleştirdi. Birlik beraberlik ve dostluk mesajları verildi. 

Daha sonra kürsüye davet edilen Giresun Federasyonu eski Kadın Kolu Başkanı AK Parti 1'nci Bölge milletvekili aday adayı Yeliz Gülmüş, selamlama konuşması gerçekleştirdi. Konuşmanın sonunda hizmet için çıktığım bu yolda sizlerden dua ve desteklerinizi bekliyorum dedi. 

Oldukça renkli görüntülere sahne olan iftar programı Dulundas köyü dernek başkanı Hafız Bakırhan yemek duası gerçekleştirdi. Daha sonra Başkan Emeksiz tüm misafirlere tek tek teşekkür ederek program sona erdi. 

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2023, 18:26

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205