Teşekkürler Muharrem Soral!

Gürçalı Köyünden bir vatandaş Çamoluk Belediyesine otobüs bağışladı

Teşekkürler Muharrem Soral!

 Gürçalı Köyü İşadamlarından Muharrem Soral, 25 Kşilik otobüsünü Çamoluk Belediyesine bağışladı.
Otobüsün devir teslimi için, 1 Nisan 2017 Cumartesi akşamı, İstanbul Çamlıca'daki Gürçalı Köyü Dernek Lokalinde bir tören düzenlendi.
Törene, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, Ak Parti Çamoluk ilçe Başkanı Muammer Güleç, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Gürçalı Köyü Dernek Başkanı Eyüp Düztaş, Bayır Köyü Dernek Başkanı Yunus Elönü, Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Gürçalı Köylüleri katıldılar.

Tören, Gürçalı Köyü Dernek Başkanı Eyüp Düztaş'ın yemek ikramı ile başladı.
Yemekten sonra konuşmalara geçildi.
Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, kritik bir dönemden geçtiklerini ancak güzel işlerin olduğunu söyledi.
Musa Varıcı, Otobüs için Muharrem Soral'a teşekkür ederek, otobüsün haftada bir gün Zağpa Köyleri ve Çamoluk arasında servis yapacağını, bu servislerde de, kar amacı gütmeyeceklerini açıkladı.
Varıcı, İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin de bir otobüs verdiğini ve bu otobüsle birlikte, büyük bir ihtiyacın giderileceğini söyledi.
Bazı nedenlerden dolayı yaptıkları hizmetleri sosyal medyadan tam olarak paylaşmadıklarını söyleyen Musa Varıcı, Petek Park çalışmalarının devam ettiğini ,aynı zamanda da 1,500,000TL'lik avcı barınaklarının yapılacağını açıkladı.
Varıcı,Kültür Merkezinin de büyük bir oranda bittiğini ve içinin tefrişatının kaldığını söyledi.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te, otobüs bağış sürecini anlattı.
Hacı Canik, Gürçalı Köyü Dernek Başkanı Eyüp Düztaş'ın bir otobüs var bizim derneğe mi alalım yoksa Çamoluk Derneğinemi diye danıştığını, kendisininde, otobüs işinin derneklere zarar vereceğini, bu nedenle, Çamoluk Belediyesine bağışlanması gerektiğini söyledi.
Hacı Canik, Muharrem Soral' ve Eyüp Düztaş'ın da destekleri ile bu fikrin kabul gördüğünü açıkladı.
Kendisinin Muharrem Soral'dan otobüsün restore edilmesini talep ettiğini ve Muharrem Soral'ın da bu talebini de yerine getirerek otobüsü restore ettirdiğini söyledi.

Hacı Canik, otobüsün referanduma yakın Çamoluk'a gideceğini ve referandum için vatandaşların ulaşımının sağlanmasında kullanılacağını açıkladı.
Toplantıda,Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Muammer Güleç, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Kürkçü'de kısa birer konuşma yaptılar.

Konuşmalardan sonra,Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik,Gürçalı Köyü Dernek Başkanı Eyüp Düztaş'a ve Muharrem Soral'a, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı'da Mehmet Soral'a plaket verdiler.

TÖrene Katılanlar hediye edilen otobüsün önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çamoluk Haber










Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2017, 10:29

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail Baykara
İsmail Baykara - 7 yıl Önce

Muharrem abi ALLAH hayrını kabul etsin Allah razı olsun iyiki varsın

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205