Teştik Spor Kupasını Teslim Aldı!

Çamoluk Kaymakamlığı bünyesinde yapılan futbol turnuvasında Teştik Spor ve Jandarma Gücü 28 finale kalmıştı. 28 Ekim'de yapılan müsabakada Teştik Spor Jandarma Gücü'nü 7 6 mağlup ederek şampiyonluğu hak eden taraf olmuştu.

Teştik Spor Kupasını Teslim Aldı!

TEŞTİK SPOR'A ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları münasebetiyle program akışına Teştik Spor'lu futbolcularımıza da yer verildi.

Final maçında gülen taraf Teştik Spor'a Çamoluk Kaymakamı yapılan tören de futbolcuları kutlayarak tek tek madalyalarını taktım etti. Daha sonra Kupalarını teslim ettikten sonra futbolculara teşekkür ederek başarı temennisinde bulundu. Kaymakam Berber futbolcularla hatıra fotoğrafı çekerek bu anı ölümsüzleştirdi.

ÇAMOLUK DERNEK BASKANI HACI CANİK'TEN TEBRİK MESAJI

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Genel Başkanı Hacı Canik Teştik Spor'a sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayımladı. Başkan Canik mesajında şu ifadelere değindi "Çamoluk Kaymakamlığı'nın 10 Ekim'de başlattığı bu yıl 2'incisi düzenlenen futbol turnuvasında finale kalıp 28 Ekim'de şampiyonluğunu ilan eden Teştik Spor'u canı gönülden tebrik ediyorum.Çamoluk Kaymakamlığı'na ayrıca böyle güzel organizasyonu ilçemize kazandırdığı için teşekkür ederim" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2022, 17:06

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205