Ümraniye'li Çamoluk Köy Dernekleri Bağış İçin Düğmeye Bastı!

Çamoluk Dernekleri aynı çatı altında, ortaklaşa Kızılay kan bağışı kampanyası için hız kesmeden sosyal sorumluluk projesine devam ediyor!

Ümraniye'li Çamoluk Köy Dernekleri Bağış İçin Düğmeye Bastı!

Kızılay ve Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin öncülüğünde, Kızılay kan bağışının 3'üncü etabı, Ümraniye bölgesi Çamoluk, köy derneklerinin bütünlüğüyle gerçekleşecek. 

Kan bağışı kampanyası, ev sahibi Koçak Köyü Derneğinin yanısıra, Pınarlı köyü Derneği, Fındıklı köyü Derneği, Yusufeli köyü Derneği, Daldibi köyü Derneği, Taşdemir köyü Derneği, Hacıören köyü Dernekleriyle ortaklaşa gerçekleşecek.

20 Kasım Pazar günü gerçekleşecek bağış, Koçak Köyü Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşecek. Saat 9:00 - 18:00 saatleri arasında uygulanacak.

Koçak köyü Derneği, Armağan Evler mahallesi, Harman sokağı, no:9/A Ümraniye, açık adresi, ulaşım için ilk defa ziyaret edecek bağışçılara kolaylık sağlayacaktır.

Kan bağışı işlemi öncesinde, aşırı olmasa da karın tok olunması, bağış için en önemli faktörlerden birisi. Koçak köyü derneği, bu sebeple gelen misafirlerine yemek ikramında bulunmayı da ihmal etmeyecek.

HAFTA SONUNUZDAN AYIRDIĞINIZ YARIM SAAT, 3 CAN'A UMUT OLACAK!

Öncü ana merkez, Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim kurulu Başkanı Hacı Canik'le gerçekleştirdiğimiz röportaj'da şu ifadelere değindi. Canik " Yıllardır sürdürdüğümüz bu sosyal sorumluluk projesinde, ilçemiz Derneği her bağış programında Türk Kızılay'ı tarafından önemli röle bürünmüştür. İlk öncelikle tüm bağışlarımız ev sahibi derneklerimiz ve bütün köy derneklerine teşekkür ediyorum. 20 Kasım pazar günü gerçekleşecek bağış kampanyasında yarım saat de olsa zaman ayırarak 3 cana Umut olacağız. Bu hassas konuya duyarlılık göstermenizi tüm hemşehrilerimden rica ediyorum. Şimdiden kan verecek bağışçılarımıza teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2022, 07:00

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205