Başbakan Giresun'u Gözden Çıkardımı?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın açıklanan gezi programların da Giresun ve Ordu ilinin olmaması Giresun merkez de yayın yapan bazı basın yayın kuruluşları tarafın dan, başbakan Giresunu Gözden çıkardı yorumlarına sebep oldu.

Başbakan Giresun'u Gözden Çıkardımı?
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ın açıklanan gezi programların da Giresun ve Ordu ilinin olmaması Giresun merkez de yayınn yapan bazı basın yayın kuruluşları tarafın dan, başbakan Giresunu Gözden çıkardı yorumlarına sebep oldu.
Özellikle Şırnak ve Hakkariye havaalnı yapılacak olması Merkez Giresun medya ve STK lar tarafından eleştiri konusu olmuş ve "Neden Giresun ve Ordu'ya Yapılmayan havaalanı Hakkari ve Şırnak'a yapılıyor"diye eleştiri konusu olmuştu.Başbakanın açıklanan referandum gezi programı:Başbakan Erdoğan, Ankara, İstanbul, İzmir
gibi büyükşehirlerde pazar günleri programa katılacak. Erdoğan, referandum kapsamında Diyarbakır, Van, Şanlıurfa gibi illere ise eylül ayı başında gidecek.
Referandum kapsamında ilk programına yarın Bingöl'den başlayacak olan Erdoğan, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Balıkesir, Kütahya, Adana, Hatay, Denizli,
Antalya, İzmir, Rize, Kayseri, Çorum, Kahramanmaraş, Samsun, Tokat, Ankara, Van, Diyarbakır, İstanbul, Şanlıurfa, Bursa, Trabzon, Konya, Hakkari, Gaziantep, Samsun, Manisa, Erzurum gibi şehirleri ziyaret edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205