Çamoluk Belediyesine Araç yağdı

il özel idaresi tarafından Çamoluk Belediyesine,çeşitli hizmetlerde kullanılması için araçlar tahsis edildi.

Çamoluk Belediyesine Araç yağdı

 Geçtiğimiz Kasım ayında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından,Başbakan Ahmet Davutoğlu'nunda katıldığı törenle dağıtımı yapılan araçlardan, Çamoluk'a 3 adet araç tahsisi edildi.
Özellikle maddi imkanı  yeterli olmayan belediyelere, İl Özel idareleri tarafından  verilen araçlardan Çamoluk için,1 Adet vidanjör,1 Adet greyder ve bir de kamyon tahsisi yapıldı.

Çamoluk'un temel ihtiyaçlarından olan araçlar,Çamoluk'da bir çok hizmette kullanılacak.
Özellikle Vidanjör ve Greyderin,Çamoluk ilçe Merkezinden ziyade mahalle ve köylerde daha çok kullanıması bekleniyor.

Çamoluk'a gönderilen araçların 2015 model sıfır araçlar olduğu açıklandı.

Çamoluk ile birlikte bir çok belediyeye ihtiyaçları göz önünde bulundurularak araçlar tahsis edildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
yolcu
yolcu - 9 yıl Önce

Bu araçlar belediyeyemi verilmiş köylere hizmet birliğinemi. Malum çamolukta hayırseverlerin yaptığı işler bile 2 fotoğrafla sahipleniliyor. Reklamlaıcılık ve trollük kültürü çamoluğuda işgal etti

yolcu
yolcu - 9 yıl Önce

Bugün bazı yaşananları görüp, duyunca düşünmeden edemiyorum. Eski belediye bqşkanları zamanında feysbuk dutluktu,tvitır yumurtadan çıkmamıştı. Yoksa her hafta bir köy yolu asfalt çalışmasını paylaş, falanca köyde asfalt çalışmaları devam ediyor yaz paylaş gitsin.. Yeniköy üzerinden alucraya yol yapılıyor yaz paylaş.. Gör ondan sonra halkın teveccühünü..velhasıl sorgulamıyoruz.. Cilalı reklamlara inanıyoruz..Ayinesi reklamdır kişinin,işe bakılmaz nasıl olsa....!!!

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205