Çamoluk Kaymakamı Veda etti

Hakkari Şemdinli'ye tayini çıkan Çamoluk Kaymakamı Murat Öztürk,veda yemeği verdi.

Çamoluk Kaymakamı Veda etti
 Son çıkan kaymakamlar kararnemesi ile tayini Hakkari Şemdinli'ye çıkan Çamoluk Kaymakamı Murat Öztürk, veda yemeği düzenleyerek,çalışma arkadaşlarına ve Çamoluklulara veda etti.
Çamoluk Özlem çaybahçesinde düzenlenen veda yemeğine,Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme,İlçe Jandarma komutanı,Çamoluk Emniyet Amiri Ak Parti İlçe Başkanı ,İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Yemekte,Kaymakam Murat Öztürk,Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme,ve Ak Parti İlçe Başkanı Hafız Geco birer konuşma yaptılar.

İki yıldır Çamoluk'ta görev yapan Murat Öztürk:

 1978 yılında Kahramanmaraş İli Nurhak İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Nurhak' ta tamamlandı. 2000 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Kırşehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Daha önce Kırşehir Çiçekdağ Kaymakam Vekilliği ve Yozgat Çandır Kaymakam Vekilliği yaptı. 2008 yılında 1 yıl süreliğine ABD' nin Florida Eyaletinde bulundu. University Of Central Florida' da dil öğrenimi ve liderlik programına katıldı. Yurda dönüşe müteakip 94. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak 06/08/2012 Tarih ve 2012/473 Sayılı Kararname ile Çamoluk'a atanan Murat ÖZTÜRK evli ve 1 çocuk babasıdır.

Murat Öztürk'ten boşalan Çamoluk kaymakamlığına,Gümüşhane ,Kürtün doğumlu,Bursa Harmancık kaymakamı,Kemal Karahan atandı.

Murat Öztürk'ün 10 Eylül 2014 Çarşamba günü Çamoluktan ayrılacağı yerine gelen,Kaymakam Kemal Karahan'ın da  29 Eylülde görevinin başında olacağı açıklandı.

29 Eylül'e kadar Çamoluk kaymakamlığına vekaleten, Dereli Kaymakamının bakacağı bildirildi.

Çamoluk Haber olarak,basına mesafeli de dursa,iki yıldır ilçemizde yaptığı hizmetlerden dolayı, Murat Öztürk'e teşekkür ediyor,yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
RAFET SAKIZCI
RAFET SAKIZCI - 10 yıl Önce

ALLAH YOLUNU AÇIK EYLESİN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA VALİ OLUR Kİ HAKEDİYOR

İREM & MAHMUT BAL
İREM & MAHMUT BAL - 10 yıl Önce

SİZİNLE ÇALIŞMAK ÇOK ONUR VERİCİYDİ SAYIN KAYMAKAMIM ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.RABBİM HER ZAMAN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN BİZE ÇOK EMEĞİNİZ GEÇTİ SİZLERE MİNNETTARIZ VE SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ.SİZİ TANIDIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ. HAKKINIZI BİZE HELAL EDİN

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205