Çamoluk Merkez Cami'ye Modern Şadırvan ve Tuvalet

Çamoluk Belediyesi ve Cami derneğinin ortaklaşa yaptığı çalışma takdire şayan.

Çamoluk Merkez Cami'ye Modern Şadırvan ve Tuvalet

 Çamoluk'un en büyük  sorunlarından olan,halka açık tuvalet sorunu,Çamoluk Belediyesi ve Merkez Cami Derneği işbirliği ile ortadan kaldırılıyor.
Çamoluk Belediyesi ve Cami Derneği tarafından ortaklaşa yaptırılan, Cami Şadırvan ve tuvaletleri, örnek bir proje ile yapılıyor.

İçinde, kadın,erkek tuvaletleri ve şadırvanların yanında, bir de bebek bakım odası, morg,bir de gasilhane olacak.

2 Haziran 2014 Pazartesi günü, Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme ve Merkez Cami Dernek Başkanı Rıdvan Alkan tarafından, ilk balyozlar vurularak başlayan çalışmalar hızla ilerliyor.

Konu ile ilgili olarak Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme'nin, Çamoluk Haber'e yaptığı açıklamada;Yapılan Erkek kadın şadırvan ve erkek, kadın tuvaletlerin yanında,bebek bakım odasının örnek bir çalışma olacağı ve bu proje için, hiç bir masraftan kaçınmayarak, birinci sınıf malzeme kullanacaklarını açıkladı.

Çalışmanın Ramazan ayına yetiştirileceği açıklandı.

Çamoluk Haber




YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal
Kemal - 10 yıl Önce

İnanın ki BEBEK BAKIM BÖLÜMÜ ile yazıyı okuyunca İŞTE FARKLILIK dedim.
Kıymetli hemşehrilerim, bildiğiniz gibi köylerimizde festivaller olduğunda yemekler dağıtılır ve bu dağıtılan yemekler önce gelen misafirlere ve sonra köyün erkeklerine ve yemek kalırsa da bayanlara verilir. Bu acı gerçeği kimse inkar edemez. Yine ne yazık ki eli öpülesi analarımızı yerlere serilen karton kağıtlara oturturuz.
Çocuk bakım odası düşüncesi hangi köylümüz tarafından düşünüldü ise Allah kendisinden razı olsun.
Bilindiği gibi yöremizde çetin kış mevsimi yaşanır. Kışın soğuk su ile abdest almak biraz meşakkatli olmakta. İmkanlar varsa GÜNEŞ ENERJİSİ ile ısınan su paneli yapılırsa hizmet sonuca ulaşmış olacağına inanmaktayım.
Savaş başkanım, yüce Allahım yar ve yardımcın olsun.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205