Çamoluk'ta Kamu İşçileri Özel İşlerde mi Çalıştırılıyor?

Son günlerde Çamoluk'ta ağızlarda dolaşan iddiaları araştırdık.

Çamoluk'ta Kamu İşçileri Özel İşlerde mi Çalıştırılıyor?

Çamoluk' Belediyesinde çalışan İŞKUR işçilerinin özel işlerde çalıştırıldığı iddiaları üzerine konuyu araştırarak,taraflarla görüştük.

İddia; Çamoluk Belediyesinde İŞKUR'a bağlı olarak çalışan personelin,İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Kürkçü'nün,yeni aldığı dairenin tadilat ve tamirat işlerinde çalıştırıldıkları.

Olayın tanığı olan,Çamoluk Ziraat Odası Başkanı Ali Tatar.

Ali Tatar verdiği bilgide;Çamoluk Belediye Başkanlığı emrinde İŞKUR'a bağlı olarak çalışan personelin, üç gün boyunca mesai saatleri içerisinde,İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Kürkçü'nün, yeni aldığı dairenin tadilat ve tamirat işlerini yaptıklarını söyledi.
konu ile ilgili fotoğraf çektiğini söyleyen Ali Tatar,çalışan personelin mağdur olacağı düşüncesi ile fotoğrafları sildiğini,ancak konunun Çamoluk'ta ki herkes tarafından bilindiğini dile getirdi.

Konu ile ilgili olarak,Çamoluk Haber'e açıklama yapan,Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, olayın kendi bilgisi dahilinde,mesai saatleri dışında gerçekleştiğini,işçilerin yaptıkları iş karşılığında da Abdullah Kürkçü'den ücretlerini aldıklarını açıkladı. 

Konunun yanlış aksettildiğini söyleyen,Savaş Akarçeşme,"Mesai saatleri içerisinde olmasına biz de müsade etmeyiz" dedi.

Çamoluk Haber


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205