Çamoluk'tan Afrin Kahramanlarına Destek

Çamoluk'tan Afrin kahramanlarına destek ziyareti.

Çamoluk'tan Afrin Kahramanlarına Destek

 Ülkemizin düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonuna Çamoluk'tan destek gidiyor.
Çamoluk Muhtarlar Derneği tarafından 09/02/2018 Cuma Günü organize edilen program için Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Muammer Güleç,Belediye Meclis Üyeleri ve Çamoluk Muhtarlar Derneğine Mensup muhtarların yer aldığı bir heyet,  Kilis'e  gitmek üzere   yola çıktı.
Akşam saat: 20:00 sıralarında  toplu halde otobüsle hareket eden kafile, Kilis'e gidecek ve oradaki askerlerimize, yaralı gazilarimize ziyaretlerde bulunacak.
Kilis Valiliği ve Kilis Belediyesinin de bu kapsamlarda ziyaret edileceği açıklandı.
"Mazlumların Umudu, İslamın Son Ordusu Giresun Çamoluk Seninle"  pankartıyla yola çıkan Çamoluk heyetinin, 10 Şubat 2018 Cumartesi akşamı tekrar Çamoluk'a dönmek için yola çıkması bekleniyor.
Çamoluk'tan hareket edenleri Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir ve vatandaşlar uğurladılar.

Çamoluk Haber


Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 23:26

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan sivrioglu
Hasan sivrioglu - 6 yıl Önce

Yolunuz açık olsun ver mehteri verrrrr

Muammer Cansız
Muammer Cansız - 6 yıl Önce

Üç beş teröristle mücadeleyi savaş gibi lanse etmeyi, üzerine üfürükten yüz destan yazmayı, ne kadar iyi beceriyoruz. Seferberlik mi ilan edildi, biz bilmeden, bu nasıl bir aymazlık, şanlı Tarihimizle alay etmektir. Dikkate bile alınmayacak terör GRUBu karşımızdaki. Hem terörist diyeceksin, terörist kaçak dövüşür yüz yüze çarpışmaz, kaçar dolayısı ile karşıya muhatap alınmaz, alınmamalı.

Musul’a kadar tampon kurulması gereken, 5 yıl önce yapılması gereken hareket, geç yapılmıştır. Türbemizi de geri getirmiş bir ülkeyiz. Bu kafa güdümlü kafa, en kötüsü de alternatifsizlik oyunu, oyunu kuranların bunu düşünmeyeceği tahmin edilebilir mi?
Akıllı ol, tefekkür et “vettini” Müslümanlığını bırak hz Ömer Müslümanlığına dön

Zehra Karabulut
Zehra Karabulut - 6 yıl Önce

Meğerse Şehidimizi almaya gitmişler. Rabbim şehadetini kabul eylesin kardeşimizin. Çok üzgünüm.

Burak çakıcı
Burak çakıcı - 6 yıl Önce

Oradaki askerlerimiz kutu kutu pense oynamiyor tabiki SAVAŞIYOR eger bi seyler ugrana vatan bayrak millet ugruna can veriliyorsa Şehit olunuyorsa bence onun adı savastir ALLAH askerleimize yardımcı muhtalarimizin ve yönetimimizin yolu açık olsun.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205