Giresun'da Büyük FETÖ operasyonu

Giresun Merkez ve Bazı İlçelerde Fetö Terör Örgütü operasyonu yapıldı.

Giresun'da Büyük FETÖ operasyonu
Giresun'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, 27 kişi gözaltına alındı.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturması  çerçevesinde, Giresunmerkez ve bazı ilçelerde dün gece ve bugün, FETÖ  yapılanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi.
 
Operasyonda, 27 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.
 
Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra emniyete götürüldü.

Kaynak: Gazete Vatan


Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 18:04

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kerim
Kerim - 7 yıl Önce

Yeter artik! Feto diyen dilleriniz kurusun. Allah masumlara yaptiginiz bu zulmu ayniyle sizden cikarsin. Burnunuzdan fitil fitil getirsin. Coluklarina cocuklarina yapilan zulmu ayniyle size de tattirsin. Bu dunyadan asi, terorist namina muhatap olmadan gitmeyesiniz. Haksiz yere o masumlarin evlerine ates dusuruldugu gibi Allah da sizlerin evlerine atesler dusursun. Ey Allahim zalimlerin zulmune eyvAllah da bu zalimin bu alcak destekcilerine ne oluyor? Atesin onlara da dokunacagini ihbar ediyorsun. Bu zalim ruhlulari da sana havale ediyoruz. Amin amin amin


Cevap:
Sayın Kerim/Kerime, gerçek adınızla yazmadığınız için bizde ihtimalli hareket ediyoruz.

Öncelikle yorumdaki hedefiniz bizim şahsımız olduğu için tarafsızlık adil olma gereği yayınlıyoruz.

Anladığımız kadarı ile siz hala Fetö'nün bir cemaat Pensivanya'dakinin de "Hoca" olduğuna inanıyorsunuz.
Bu nedenle, size birinci tavsiyemiz "Nasuh Tövbesi" yapmanızdır.

Bize beddualar etmişsiniz, elebaşınızın yolundan giderek.

Çoluk çocuktan bahsediyorsunuz, sorarım size, Boğaz Köprüsünde makinelı tüfek ve tanklarla taranıp öldürülenlerin çocukları yok muydu?
Ankara'da, Helikopterden açılan ateşle katledilen şehitlerin çocukları, sizin için bir şey ifade etmiyor mu?
Halis Demir'in ailesi yok mu?
Hemşehrimiz Emrah Sağaz'ın suçu ne idi? niçin katlettiler?
Sizin içinizden bu katiller için bir beddua geçiyor mu acaba?
Kerim/Kerime, ettiğiniz beddualar bize çok tanıdık geliyor.
Biliniz ki o beddualar hep edeni buldu.
Hem de en kısa sürede.
Son kurbanı da Hillary Clinton oldu.
Yani züğürtün duası kabul olsa, bit pazarına nur yağarmış.( Not: bana aittir)

Editör

- 7 yıl Önce

amip olunca insan beyin ne arar!oncelikle terorist babandir.bed-dua da bir cesit duadir.biri farsca 'bad' (kotu) ve digeri arapca "dua" (istemek, yalvarmak) iki kelimeden mutesekkil bilesik bir isimdir. hadis ve kurandan mulhem bir kelimedir.gerci politik nedenlerle bu hakikati soylemeyip dini degerlere ihanet eden hoca kilikli mahluklar az degil.sizin mantiginiza gore emevilerin gadrine ugramis hz.huseyin ve ailesi de haksizdi.abbasilerin zulmune maruz kalan ahmet b. hanbel de.bediuzzaman da. "hak" senin gibi cahil yiginlarin ve surulerin verdigi karara mebni olmaz.Allah belanizi vermis daha bugun adiyamanda 70 kusur cocugumuza yapilan tecavuzleri hos goren bir yonetimin altinda yasiyorsunuz. hergun onlarca masum insan oluyor ve siz mutluluk cigliklari atiyorsunuz.daha yuzlerce ornek verebilirim. ayet ne diyor: "zulmedenlere en ufak bir eğilim dahi göstermeyin! sonra ateş size de dokunur." ates millete dokunuyor. daha da dokunacak. sana da beddua ettiler, ettim, ettik.

Sayın Kerim/Kerime:
Güzel edebi cümleler kurarak haklı olacağınızı mı düşünüyorsun?
Bir zırvanın peşine takılıp hayatını mahvettiğiniz bir nesil yetmiyor gibi, bir de, size inanmayanları silah zoru ile yola getirmeye çalıştınız 15 Temmuz gecesi...
Kur'andan bahsediyorsunuz,
Kur'anın neresinde yazıyor peygamberlerin İslama mugayir ortamlarda bulunduğu.
Hoca diye peşinden gittiğiniz ve bu milleti felakete sürüklemeye çalışan zat değil mi idi, Peygamber efendimizin Türkçe Olimpiyatlarına teşrif ettiğini iddia eden?
Peygamberin yaptığı Sünnet Söylediği Hadis olduğuna göre; Bizlerin de Allah cc tarafından peygambere itaat ile emredildiğimize göre, yer yüzünde ki tüm müslümanların peygamberin bulunduğu ortama gelmesi gerekmez mi idi ?
Peygamberin bir yere teşrifi; İslama uygundur- bundan sonra böyle yaşamalısınız anlamına gelir.
Buna göre de, İslam'da dekolte kıyafetlerle buluğ çağına ermiş kadın erkek bir arada bulunabilir,şarkı söyleyip dans edebilir anlamı çıkar.
Yani bizim ve bizden öncekilerin, İslam adına yaşadıkları hayat ve nizamın yanlış olduğu anlamına gelir.
Belagat yerine biraz da Pensilvanya'da kinin rüyalarından katsaydınız yazılarınıza daha renkli olurdu.
Nasıl olsa herkes için bir rüya görüyor ...

Editör

- 7 yıl Önce

darbe mevzusuna gelince bu insanlara savunma hakki bile verilmedi.idamliga bile son sozun nedir diye sorulur di mi? celiskili ifadeler ortaya cikinca yayin yasagi kondu. aklimizla alay edercesine darbeyi haber veren binbasi vb bile terorist diye hapse atildi.al oku o sivilleri kim oldurmus: http://sonsaniye.ca/index.php/2016/11/03/15-temmuz-katilleri-belli-oldu-erdoganin-sadat-milisleri/

3 ay gecmis ama daha hala darbenin basi kim o bile belli degil.askerler darbe yaparken cemaatci 70 bin polis niye katilmamis darbeye?

velevki darbeye karisan 8-10 cemaatci olmus olsun. ayet gene acik: vela teziru vaziratun vizra uhra.m anasi kimse kimsenin gunahini ustlenmez. islam hukuna gore herkes kendi hatasindan hesaba cekilir.

madem dinde beddua yok peygamber niye beddua etmis?hadisler bu konuda cok acik.beddua seni bulmus farkinda degilsin a be bedbaht! ama bir gun butun siddetiyle o beddualarin gercek yuzuyle karsilasacaksin.dizlerini dovsen de para etmeyecek.demedi deme!

Sayın Kerim/Kerime
İyi o zaman adamları yönlendir "ver gazı" onlarda darbe yapmaya çalışsın başarsalar sizin çocuklar, başaramayınca .......çocuklar...
Ne güzel bir mantık.
Helal olsun bu akıl ve izan ile size...
Akıncılar Üssü sizin aranızda emlakçı bürosu olarak mı geçiyor?
Adl Öksüz arsa aramak için oraya gittiğine göre.
STV çalışanları ne arıyor 15 Temmuz gecesi TRT ve tübitak binalarında?
Helikopter ile tevafuken mi geldiler acaba, yoksa onlarda oralarda mı arsa bakıyorlardı.
Prof. Bozuntusu(Tabii soruları çalmadıysa) Osman Özsoy darbeden bir ay önce acaba hangi gerekçelerle "Ben profesör olacağıma keşke bir Albay olsaymışım mesela. Bu süreçte daha çok katkım olurdu" demiştir.
Hizmet için güzel günler yakın sabretmek gerekir dediği günler o günlermiydi?

Editör

- 7 yıl Önce

züğürtün duası kabul olsa, bit pazarına nur yağarmış, sozu ne kadar kotu bir sozdur!kulluk ve dua hakikatini anlamaktan cok uzak zavalli bir mahluksun.Allah kafirlerin bile duasini kabul ediyorken kimin duasini kabul edecegini sana mi soracak?
elhasil bir gun gokler ihtizaza geldiginde
bu masumlarin ahi sizi buldugunda yavm-i yefirrul mar' gununu burada tadacaksiniz ve kacacak delik arayacaksiniz.ama nafile! hakikat butun azamet ve hasmetiyle urkutucu yuzunu gosterecek, terleyeceksiniz ve iciniz disiniza gelecek."ve sizlerden yalnızca zulmedenlere isabet etmekle kalmayan bir fitneden korkup sakının" ayetinin iktizasinca bundan aileniz colugunuz cocugunuz zarar gorecek. elhasil Allah var, gam yok. zalimlere ve onlara alkis tutan asagilik ve zibidi mahluklara da cezasini verecek Allah var. demedi deme! zahire bakip da aldanma a be zaar! hak ve hakikat hadis ve kuranin beyanlarinda kendisini izhar etmis. bekle gor! demedi deme! kuran kissalarini oku. anla ve fehmet!

Sayın Kerim/Kerime:
Sizin şu ana kadar söylediğiniz sözler yaptığınız ameller "mükemmel üstü" Adam sizi ayakta uyutuyor haberiniz yok!
yarın mahşerde siz neden böyle yaptığınız sorulunca sizde "falanca kişi bize böyle anlattı" diyeceksiniz. O da cevaben "Ya Rab bana verilen akıldan onlara da verdin, bana verdiğin gözlerden kulaklardan hülasa tüm uzuvlardan ve onlara da verdin. Kur'an ve peygamber bana olduğu gibi onlara da geldi. Kör değillerdi ya bana değil de Kur'an ve Sünnete uysalardı" diyecek. Sizi yüzüstü bırakacak unutmayın! Bunu da Kur'an söylüyor.
Yol yakınken tövbe edin!
Allah cc'dan af dileyin!
Onun rahmeti,mağfireti geniştir. İnanın size bile yer vardır.
(Kendi vatandaşına,kendi dindaşına silah sıkan ve o na destek olanlar.) Yere ki bir daha yapmamak üzere tövbe edin!

Editör

- 7 yıl Önce

Allahim bu asagilik vicdansiz hidayete gelecekse hidayet eyle yoksa sana senin kahhariyetine ve cebbariyetine havale ettim. muhammed ve ashabinin, mukessirul kulub olanlarin ve gozu yasli mazlumlarin hatiri icin ya rab! hakaikul hakikatin hatiri icin...ahakkul hak olan zatinin hatiri icin...muntekimiyyetinin hatiri icin bu zalim ruhlari yola getir ya rab!

Sayın Kerim/Kerime

Kim olduğun umurumda değil!
Ancak şunu biliyorum ki; Allah her şeyi hakkıyla bilen ve işitendir.
Gel seninle birlikte bir duaya amin diyelim!
Rabbimiz! Kim senin dinin için doğru olanı yapmaya çalışıyorsa o na yardım et!
O nu muzaffer kıl!
Rabbimiz! kim de senin dinine zarar vermeye çalışıyor,müslümanlar aleyhinde küfrün lehinde işlere kalkışıyorsa onuda kahret!
Amiiiiin!

Sizi de amin demeye davet ediyorum...
Editör

Kerim
Kerim - 7 yıl Önce

"Haydi gelin oğullarımızı ve oğullarınızı, hanımlarımızı ve hanımlarınızı ve bizzat kendimizi ve kendinizi çağırıp, sonra da gönülden Allah’a yalvaralım da bu konuda kim yalancı ise Allah’ın lânetinin onların üzerine inmesini dileyelim.” (Al-i İmran, 61) Kim haksizsa Allahin laneti uzerine olsun. Hem bu dunyada hem ahirette..Coluguna cocuguna rahat yuzu gostermesin. Ragime enfu ragime enfu ragime enfu duasina mustehak olsun. Amin Allahumme amin amin amin amin.


Sayın: Kerim/Kerime
Amin! Amin! Amin!
Ragime enfu!
Ana babalarının hainliğinin ya da başka suçlarının cezasını çocukları çekmesin.
Çünkü onlar sabi dir.
Günahsızdırlar.
Son olarak ta:
لَـكُمْ د۪ينُكُمْ وَلِيَ د۪ينِ

'Sizin dininiz size, benim dinim bana.'

Kerim
Kerim - 7 yıl Önce

El hakk ya'lu vela yu'la aleyh, hakkin hatiri alidir. Hakka hürmetsizligin, kör cehaletin, ölü vicdanin, menfaate mala-mülke perestiş edişin hem bu dünyada hem ahirette basinin etini yiyecek! Masumlara dokunmak ne demekmiş "azab-i elimi" tattiginda öğreneceksin. Allaha havale ettim seni!.. Vesselam


Sayın Kerim/Kerime

Evet; "El hakk ya'lu vela yu'la aleyh" doğru. Ancak ömrü hayatında hiç bir Mü'min, Müslüman ve Mazlumun derdi ile dertlenmeyip, Siyonizmin uşağı olanlar, hakkın hatırının ali olduğunu, kendileri dara düştüğünde hatırlarlar.
Mazlumun, Müslümanın hakkının ne demek olduğunu, onların haklarını çalarak,hileyle gasp edenler sorgulayamaz!
çünkü kendileri çukurdadır da ondan.

Unutma ki Allah'ın adaleti Mutlak olan bir adalettir.
O mutlaka tecelli ediyor...
Şimdi olduğu gibi...
28 Şubatları elini oğuşturarak haince bir sevinçle yşayanlar, 15 Temmuzdan sonra da biraz üzülecekler...
Kader bu.
Eden buluyor...

Metin Bayram
Metin Bayram - 7 yıl Önce

Aşağıda yazılan yorumlardan şu anlaşılmaktadır. Darbeden hemen sonra sosyal medya hesaplarını kapatıp kamufle olanlar, sahte isimlerle yeniden algı operasyonuna başlamışlardır.
Ancak şu unutulmamalıdır.
Fetullahcı Terör Örgütü ve beyinleri uyuşturulmuş destekçileri bundan sonra ne yaparsa yapsın, insanların gözünde KATİLDİR HAİNDİR.
Çamoluk 15 temmuzda bir şehit vermesine rağmen bu sayfada böyle bir yorum yapılıyor olması bile başlı başına ÇUKURLUK göstergesidir. FETÖ hainlerinin yapması gereken etkin pişmanlık yasasından bir an önce yararlanıp bu ülkeye birazda olsa faydalarının dokunmasıdır...


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205