Karayakup'ta Otobüs Devrildi

Hatayspor U-16 takımını taşıyan araç Karayakup köyünde devrildi.

Karayakup'ta Otobüs Devrildi

4 Ocak 2020 Cumartesi günü sabah saatlerinde Çaykur Rizespor deplasmanına giden Hataysporlu futbolcuları taşıyan otobüs Gölova Karayakup köyünde şarampole devrildi. Buzlanma nedeni ile devrilen otobüsdeki futbolculardan bazıları yaralandı. Kazanın duyulması ile olay yerine çok sayıca sağlık görevlisi ve ambulans sevkedildi. Kazazedeler Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındılar.

Hatayspor kulübünden yapılan açıklamada, "U16 takımımızın Çaykur Rizespor deplasmanına giderken içinde bulundukları otobüsün şarampole yuvarlandığını üzülerek öğreniyoruz. Aldığımız ilk bilgilere göre ölüm veya ciddi yaralanmanın olmayışı tek tesellimizdir. Çocuklarımız ve teknik ekibimiz hastaneye götürülmüş olup, tedavilerine devam edilmektedir. Yara almayan çocuklarımız Gölova Kaymakamı tarafından Sivas merkeze götürülmüş olup, özel idare misafirhanesinde dinlenmeye geçmişlerdir. Yönetimimiz Gölova Kaymakamlığı ve Sivas Valiliğiyle irtibat halindedir. Çocuklarımızın sağ salim Hatay'a ulaşması için ne gerekiyorsa yapılmaktadır" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 11:25

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 4 yıl Önce

Gölova Şiran yolu daha kısa diye tercih ediliyor. İnşaAllah Çamoluk Gölova arası da en kısa sürede biter de böyle felaketler duymayiz.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205