Sarhoş Terörü Safi Ailesini Vurdu

Kadıköy Bağdat Caddesinde alkollü sürücünün sebep olduğu kazada Safi ailesinden Cansu Safi ağır yaralandı.

Sarhoş Terörü Safi Ailesini Vurdu

Çamoluk Çakılkaya köyünden ve Safi Holding’in ortaklarından Cengiz Safi’nin kızı Cansu Safi elim bir trafik kazası sonucu ağır yaralandı. Kaza 22 Şubat Cumartesi günü 02.45 sıralarında Erenköy Mahallesi Bağdat Caddesi, Kadıköy istikametinde meydana geldi. İddiaya göre Kadıköy istikametine ilerleyen ve sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilen 34 JK 2165 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu önce kaldırıma çıktı daha sonra da nişanlısıyla birlikte oturan Cansu Safi’yi ve nişanlısını altına aldı. Aşırı süratli olan otomobilin Cansu Safi ve nişanlısını bir süre sürüklediği ve başka bir otomobile çarparak durabildiği açıklandı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra yaralı Cansu Safi ve nişanlısı Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından kaçan alkollü sürücü Muhammed Enes Altun daha sonra babasıyla birlikte polis merkezine giderek teslim oldu. Yapılan testlerde sürücünün 1.53 promil alkollü olduğu öğrenildi. Savcılık tarafında ifadesi alına alkollü sürücü Altun “Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmak” suçundan tutuklaması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Mahkeme Altun’un mezkur suçtan tutuklanmasına kara verdi. Kazanın duyulmasıyla birlikte hastaneye akın eden Çamoluklular bu acılı günlerinde Safi ailesini yalnız bırakmadı.

Çamoluk Haber olarak Safi ailesine geçmiş olsun diyor, yaralı Cansu Safi'ye Cenabı Allah'tan acil şifalar niyaz ediyoruz.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2020, 01:52

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nedim Kulaoğlu
Nedim Kulaoğlu - 4 yıl Önce

Safi ailesine çok geçmiş olsun cansu hanıma Allahtan acil şifalar diliyorum inşAllah tez zamanda sağlığına kavuşur

Nedim  karagöz
Nedim karagöz - 4 yıl Önce

Vadimizin yetiştirdigi safi ailesinin Kızlarının geçirmiş oldugu kazadan dolayı Safi ailesine geçmiş olsun Dileklerimi snarken kaza geçiren Kızlarınada Allahtan acil Şıfalar dilerim

Murat gecü
Murat gecü - 4 yıl Önce

Büyük geçmiş olsun.

Halil İbrahim Dikmen
Halil İbrahim Dikmen - 4 yıl Önce

Safi ailesine geçmiş olsun der acil şifalar dilerim sebep olanlara da en ağır ceanin verilmesini temenni ediyorum

Ahmettatar
Ahmettatar - 4 yıl Önce

Gecmiş.olsun.acil.şifalar.dilerim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205