Çamoluk Derneği Giresun Medya Platformunu Ağırladı

Çamoluk Derneği ile Giresun Medya Platformu kahvaltıda bir araya geldi.

Çamoluk Derneği Giresun Medya Platformunu Ağırladı

23 Aralık 2022 Pazar günü İstanbul Çamlıca'da bulunan Çamoluk Derneği Genel Merkezinde düzenlenen kahvaltı programında,  Çamoluk Derneği Başkanı Hacı Canik ve bazı Yönetim Kurulu üyeleri  ile  Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu  ve bazı Yönewtim Kurulu üyeleri bir araya gelerek, bölge sorunlarını istişare ettiler.

Kahvaltıya Giresun Medya Paltformu adına: Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu, Başkan vekili Sadi Toygar, Kurucu Başkan A.Şükrü Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Kutlu, Hüseyin Şenel Odacı,Aydın Kömürcü Kazım Karaçoban ,Ali Kaplan, Abdullah Öner Meral ve Ali Aydın,Birsen Eser Metin ile Turan Kabadayı katılırken, Çamoluk Derneği adına da; Dernek Başkanı Hacı Canik, Başkan Yardımcısı Yunus Acar, Halil Üdük,Ünal Sarıdoğan,Selim Bakan, Ekrem Dereçayır ve Mevlüt Düz katıldılar.

İstanbul genelinde etkili olan kar yağışı nedeni ile  bazı yönetim kurulu üyelerinin kahvaltıya katılamadıkları görüldü.

İstişare programında  konuşan Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik  “32 yıl evvel kurulan Çamoluk Derneği bölgesinin en büyük ve en etkin derneği olarak Giresun Camiasının değerli medya mensuplarını ağırlamaktan mutlu olduk.” başladığı konuşmasında,  

“Burası Giresun federasyonun temellerinin atıldığı bir mekan. Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk olarak sorunları çok olan ilçeleriz. Başta ulaşım olmak üzere ortak sorunlarımız mevcut. Sivil toplum kuruluşları ile diyalog ve iş birliği içinde çalışmalarımız devam ediyor. Bizler, Dernek makamlarını işgal etmeye değil, çalışmaya geldik. Sahil ve dahil ayrımı bizlerde yok. Bizler herkesten fazla Giresunluyuz. Her etkinliğe ve toplantıya katılım sağlayarak desteğimizi veriyoruz. Sizlerde gönüllü olarak Giresun camiasına hizmet veriyorsunuz, bizler için basın mensupları çok önemlidir” dedi.

 Hacı Canik, Çamoluk Derneği çalışmaları hakkında ve burs konuları ile bilgi vererek, Çamoluk ilçesinin ulaşım sorunları ile eğitim sorunları ve tarım konularında yapılan çalışmalar hakkında da detaylı bilgi verdi.

Giresun Medya Platformu Başkanı İbrahim Balcıoğlu da yaptığı konuşmasında “Platform olarak amacımız Giresun kültürel kimliğini korumak ve tanıtımlarda bulunmak, sivil toplum kuruluşlarına basın desteği vermek ve STK’lar ile işbirliği yapmak, gündem ile ilgili yayınlarda doğru bilgi akışını sağlamaktır. Ev sahipliğinden dolayı Dernek Başkanı Hacı Canik Başkan ve yönetim kurulu üyelerine ve Kazım Karaçoban arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Medya platformu ile geniş katılımlı bir toplantı yapıp yeni dönemde yol haritasını belirleyeceğiz” dedi.

Toplantısa söz alan üyeler özelde Çamoluk, genelde de Giresun ile ilgili  öneri ve göröşlerini dile getirdiler.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2022, 10:32

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205