Haydi Çamoluk Ekran Başına!

Ünlü Komedyen Gafur Uzuner'in Sunduğu "Gezelim Tozalım" programının bu haftaki konusu Çamoluk

Haydi Çamoluk Ekran Başına!

 Kanal a Televizyonunda yayınlanan ve Sunuculuğunu da, ünlü komedyen Gafur Uzuner'in yaptığı "Gezelim tozalım" Programında bu hafta Çamoluk tanıtılacak.

24-27 Mart tarihlerinde Çamoluk'ta yapılan Türkiye Rafting yarışları nedeni ile Çamoluk'a gelen  ve Çamoluk'un çeşitli yerlerinden çekimler yapıp, yetkililerle konuşan Gafur Uzuner'in hazırladığı,"Gezelim Tozalım" programı 10 Nisan 2016 Pazar günü yayınlanacak.

Saat: 21:15 de başlayacak olan program  yaklaşık 80 dakika sürecek.
Gafur Uzuner yaptığı programlarda, Türkiye'yi  karış karış gezip ve gittiği yerlerin, renklerini, seslerini, insan hikayelerini, yöresel lezzetlerini, halayını, horonunu, zeybeğini, türküsünü, bayramını, düğününü, deresini, tepesini, denizini, takasını samimi ve eğlenceli sunumuyla  izleyicilerle paylaşıyor

Kanal a televizyonu programın tanıtımında çamoluk için;

"GİRESUN - ÇAMOLUK"

 

Gafur Uzuner bu hafta  saklı kalmış doğal güzellikleri ile Giresun Çamoluk'un renklerini seslerini Gezelim Tozalım farkıyla sizlerle buluşturuyor.  

 

Eski adı Mindeval yani "huzur vadisi" olan Çamoluk Gezelim Tozalım'da... Türkiye Rafting Şampiyonası'nın 1. ayağından renkli görüntüler, yarışmacılarla keyfli sohbetler, halkın spora olan tutkusu, yarışmaya ev sahipliği yapan Kelkit Çayı'nın eşsiz güzelliği, Çamoluk Huzur Vadisi'nden en güzel kareler, renkler, sesler, güzellikler, insan hikayeleri  Gafur Uzuner'in samimi ve eğlenceli sunumuyla  Pazar 21:15'te Gezelim Tozalım farkıyla Kanal A'da...  diye tanıtımını yaptı.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2016, 21:56

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
serif kaleli
serif kaleli - 8 yıl Önce

izledik çok güzel bir program olmuş. emeği geçenlere teşekkürler.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205