Yeniköylüler Çamlıca'da Bir Araya Geldiler

Yeniköylüler Dostluk ve Dayanışma Gecesinde buluştular

Yeniköylüler Çamlıca'da Bir Araya Geldiler

Yeniköy Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Dreneği tarafından düzenlenen Dostluk ve Dayanışma Gecesi İstanbul Çamlıca'daki İşadamı Ekrem Dereçayır'a ait Çamlıca Davet ve Balo Salonunda yapıldı.

14 Aralık 2019 Cumartes i akşamı yapılan geceye Yeniköylülerin yanıs sıra; Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin, Eski İller Bankası Başkanvekili Veysel Ekmen, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Davut Çukuryurt ile birlikte bazı köy Dernek Başkanları ile Yeniköy Muhtarı  Hayri Ekmen ile Sarpkaya Köyü Muhtarı Salim Sarıdoğan katıldılar.

Sivas Radyo ve Televizyonu (SRT) tarafından canlı yayınlanan programın sunuculuğunu, Yıldırım Show sunucusu Hüseyin Yıldırım yaptı.

Yeniköy gecesinde Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan kısa birer selamlalam konuşması yaptılar.

SRT sanatçılarının sahne aldığı gecede, katılanlar bol bol horon oynadılar.

Yeniköy Dernek Başkanı Ekrem Dereçayır  geceye taılımdan dolayı  herkese teşekkür ettiklerini açıkladı.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2019, 12:20

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
erdal ekmen
erdal ekmen - 4 yıl Önce

gecemize renk katsn sayın kaymakamımız efecan şahin bey mhp il genel meclis üyesi dursun duyan bey ve köy dernek başkanlarımıza çamoluk haber kazım karaçoban bey nezdinde şahsım ve yönetim adına teşekkür ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205