Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Güleç; Teşekkürler Çamoluk!

Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Güleç Açıklana nüfus sonuçları ile ilgili açıklama yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Güleç; Teşekkürler Çamoluk!

 Türkiye İstatistik Kurumu tarafından, 1 Şubat 2018 günü açıklanan, adrese dayalı nüfus sayımı sonuçları nedeniyle bir açıklama yaptı.
Muammer Güleç yazılı yaptığı açıklamsında, Nüfus çalışmaları nedeniyle, katkıda bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarına, Muhtarala , İş Adamları ve Nufusunu Çamoluk'a taşıyan vatandaşlara teşekkür etti.
Muammer Güleç, açıklanan rakamların beklentilerin altında kaldığını ancak geçtiğimiz yıla oranla ciddi  bir artışın olduğunu açıkladı.
Ak Parti İlçe Başkanı ayrıca, Çamoluk Meslek Yüksek Okulunun da 2018 -2019- Eğitim Öğretim yılında, 40 kişilik öğrenci kontenjanıyla açılacağını da ifade etti.

İşte Ak Parti İlçe Başkanı Muammer Güleç'in açıklamsı:

Saygı değer hemşehrilerim:  Sizleri, Allah'ın Selamıyla selamlıyor, sağık,huzur ve mutluluklar diliyorum.
Hepinizin malumu olduğu üzere, 2017 yılının son aylarında, ciddi manada bir nüfus çalışmamız oldu.
Çamoluk'un nüfusunu, 10,000 üzerine çıkarmak için sizlerle birlikte yoğun mesai  harcadık.
1 şubat 2018  tarihi itibari ile, Türkiye İstatsitik Enstitüsü (TUİK) tarafından ülkemizin toplam nüfusu ile birlikte, il, ilçe, köy ve mahallelerin nufusları da ayrıntılı bir şekilde açıklandı.
Bizler de, çalışma ve gayretlerimizin sonucunu bu açıklamayla birlikte görmüş olduk.
Sonuç istediğimiz gibi olmasa da, yine de çabalarımızın boşa gitmediği aşikardır.
Çamoluk Merkez ve Mahallelerinin nüfusu 3451 olarak açıklanırken, Köylerin topla nüfusu da,5209 olarak açıklanmıştır.
Yapılan çalışmalarla birlikte, bir önceki yıla göre ciddi bir nüfus artışı sağlanmıştır.
Bu çalışmalar sırasında bizleri yanlız bırakmayarak, gece gündüz çalışan, elini taşın altına koyan, başta Çamoluk Dernek Başkanı Sayın Hacı Canik beye ve Yönetim Kuruluna, Köy ve Mahalle Dernek Başkanlarına,Köy ve Mahalle  Muhtarlarımıza, Çamoluk'taki esnaflarımıza ve İstanbul'da elini taşın altına koyarak destek olan İş Adamlarımıza ve nüfusunu Çamoluğa taşıyan hemşehrilerimize  teşekkür ediyorum.
Bu arada özellikle,   Kutluca köylülerine  ve Dernek Başkanı Süleyman Akbulut ile birlikte Yöenetim Kuruluna,  Çamoluk  Merkez ve Kutluca Köyüne toplamda 500'den fazla nüfus taşıyarak bizleri bu çaşlışmalarda yalnız bırakmadılar.
Ayrıca Kutluca Köyü bu çalışmayla Çamoluk'a en fazla  nüfus taşıyan köy  olmuştur. 
Bu nedenle kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum.
Sevgili Hemşehrilerim; hayat devam ediyor.
 Hayat devam ettiği sürecede, halkımızın talep  ve arzuları, ilçemizin eksik ve ihtiyaçları da devam edecektir.
 Önümüzde ki birçok beklentinin yanısıra, en önemlilerinden biri de, Yüksek Okulun açılıp açılamayacağı konusu.
 Bu konuyu, birtakım  insanlarımız duyarlı ve samimi bir şekilde sorup araştırırken, bir takım arkadaşlarımız da, maalesef, muhalefet olsun diye hep olumsuz tarafından bakmaktadır. Bizler Çamolukta ve İstanbul'daki yetkili  ve sorumluluk sahibi bütün arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada, 2018 - 2019 . eğitim öğretim döneminde Dış Ticaret Bölümü olarak  ilk etapta 40 kişilik bir kontenjanla Yüksek Okulumuz  faaliyete başlayacak tır.  Bu konu, Sayın Bakanımız Nurettin Canikli,ve Giresun Üniversitesi Rektörü Sayın Cevdet Coşkun beyin bizlere vermiş olduğu bir sözdür.
 Biz de bu sözün sonucunu bekliyoruz. 

Saygılarımla
Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı 
Muammer Güleç

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2018, 21:36

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali memiş
Ali memiş - 6 yıl Önce

Başkan birde ilgenelmeclis üyemiz Say'ın Abdullah kürkcu beyide bu konuda unutmayalım pnuncabası da göz ardı edilmemeli

Yilmaz kutuk
Yilmaz kutuk - 6 yıl Önce

Sag ol sayin baskan sezarin hakkini sezara veriyosun gercekden ne kadar adaletli oldugun beyanindan belli oluyorr camoluklu goruyor 405 mi cok 543 mu cok ama senin demekki anlayisin bu tebriklerr

Yilmaz kutuk
Yilmaz kutuk - 6 yıl Önce

Sag ol sayin baskan sezarin hakkini sezara veriyosun gercekden ne kadar adaletli oldugun beyanindan belli oluyorr camoluklu goruyor 405 mi cok 543 mu cok ama senin demekki anlayisin bu tebriklerr

Ahmet güven
Ahmet güven - 6 yıl Önce

Dış ticaret nedir, yüksek okul nedir, üniversite bile sayısı ile değil, niteliği ile ayrılır. Bu sığ kafa ile hiçbir yere gidilmez. Gerçekçi hedeflerle iş tutmak lazım. Üniversite olursa hizmet gelir, peki o üniversite bu millete ne verir. Çamoluk’ta mideniz biraz daha genişler ama unutulmamalı ki hayata menfaat merkezli bakanların sonucu hüsrandır.
Selam ve dua...

Muammer Güleç
Muammer Güleç - 6 yıl Önce

Sayın muhtarım yılmaz bey benim yazımda ve açıklamamda yalan yanlış veyahutta adaletsizlik olduğunu kabul etmiyorum kutlucadan köye ikiyüzün üzerinde Çamoluk merkezede 315 in üzerinde nüfus kaydı yapılmıştır rakamları net bilmediğim için yaklaşık oranları yazdım İstanbul'da olduğum için detaylı araştırma yapamadım yanlışlık varsa düzeltme açıklamasında yaparız eleştiri şeklin biraz ağır ve hakaret içerikli olmuş

Muammer Güleç
Muammer Güleç - 6 yıl Önce

Ali bey haklısınız Abdullah bey bu çalışmanın lukomotifidir teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205