Çamoluk Derneğinde 3. Hacı Canik Dönemi

Çamoluk Derneği Olağan Kongresini düzenledi.

Çamoluk Derneğinde 3. Hacı Canik Dönemi

Çamoluk Eğitim ve Kültür Derneği Olağan Kongresi 19 Ocak 2020 pazar günü İstanbul Üsküdar Ferah Mahallesinde bulunan Çamoluk Kültür Merkezinde yapıldı. Tek aday ile girilen kongreye Çamolukluların ilgisi yoğun oldu. Saat 13:00'de başlayan kongrede ilk önce yoklama ve saygı duruşu yapıldı. Daha sonra Ali Osman Gecü başkanlığında divan yönetimi teşekkül etti. Divan kurulu yönetiminde kongre maddeleri tek tek  oylanıp kabul edilirken yapılan başkanlık oylamasında da Hacı Canik bütün üyelerin oyunu alarak tekrardan 3. dönem Çamoluk Dernek Başkanı olarak seçildi. Kongreye Çamolukluların yanı sıra Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Fatih Yelekoğlu Alucra Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Salim Kuzyurt ve Adnan Saatçi, Giresun Medya Platformu Yönetiminden; Sadi Toygar, Aydın Kömürcü ve Metin Ruşen, Küçükçekmece Giresunlular Dernek Başkanı Yalçın Kaya katıldılar. Şebinkarahisarlı Rahşan Ecevit'in cenaze töreni dolayısıyla katılması beklenen bazı protokol misafirlerinin de katılamadıkları gözlendi. Giresun Federasyon Başkanı Muhterem Memiş ve Çamoluk  Dernek Başkanı Hacı Canik birer konuşma yaptılar.

Çamoluk Derneğinde alınan kararla birlikte bundan böyle üç yılda bir seçim olacak. Yeni seçilen yönetim de üç yıllığına seçilmiş oldu.

Ayrıca alınan başka bir kara ile de; daha önce başkanlık yapmış ve kanaat önderi kişilerin istişare kurulunda yer almasına karar verildi.

Hacı Caik ile birlikte Çamoluk Dernek Yönetimine; Ahmet Çolakel, Azizi Münüklü, Cemalettin Çolak, Dursun Uras, Ekrem Dereçayır, Emrullah Tonbul, Erhan Sakızcı, Halil Üdük,, Hüseyin Kızılhan, Kadir Alegöz, Kenan Dikmen, Mustafa Kürkçü, Necdet Arabul, Selim Bakan, Serhat Taşçı, Umut Meğrili, Ünal Sarıdoğan, Yasin Gecü, Yunus Acar, ve Yusuf  Buğra Safi, Esat Selvi, İsmail Aydın,Harun Selimoğlu, Ergün Karabul, Bahattin İğneci, Erdal Ekmen, Mevlüt Düz, Eyüp Tatar, Saim Başkan, Asım Kaleli, Hafız Bakırhan,Uğur Aydın, Ağgül Akpınar, Ahmet Kürkçü, Eyüp Düztaş,Durkaya Çaputlu, Numan Yalçınkaya, Kaya yaşar Conbaş,Mehmet Nişli,Zafer Tepeyurt, Salim Kütük seçildiler.Yeniden Çamoluk Dernek Başkanı seçilen Hacı Canik yaptığı teşekkür konuşmasında 22 şubat 2020 cumartesi akşamı yapılacak Çamoluk Haberin 10. yıl gecesi için katılım sağlanması konusunda duyarlı olunması gerektiğini söyledi. Biz de Çamoluk Haber olarak yeni seçilen Çamoluk Dernek Yönetimini tebrik ediyor, ilçemiz için yapacakları çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2020, 15:17

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Özdemir.
Murat Özdemir. - 4 yıl Önce

Saygı değer abim,
Sayın başkanım tekrar hayırlı olsun. İlçemizi birkez daha taçlandırdınız, üç yıl boyunca Allah ayağınıza taş dolandırmasın, yardımcınız olsun.Görevinizde başarılar dilerim.

Orhan torun
Orhan torun - 4 yıl Önce

Hayırlıolsun camoluka hayırlı hizmet lerini bekleriz

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205