Çamoluk'ta Ak Partili “AKP'liler“ mi var?

Çamoluk' Ak Parti Teşkilatı hakkında ilginç iddialar gündeme geliyor.

Çamoluk'ta Ak Partili “AKP'liler“ mi var?

1 Kasım seçimleri ile ilgili olarak, Çamoluk'tan ilginç iddialar gündeme geliyor.

Çamoluk Ak Parti Teşkilatı tarafından,özel gayretle Çamoluk'ta kalması sağlanan bazı bürokratların, 1 Kasım seçimlerinde alenen, CHP için çalıştıkları iddia ediliyor.

Ak Parti ilçe teşkilatında ki bazı yetkililerin özel gayretleri ile, Çamoluk'ta ki görev süresi uzatılan Cemeaate yakın bir bürokratın 1 Kasım seçimlerinde yakın çevresi ve bazı esnaflara, "Bu seçimde Gazi Abiyi (CHP İlçe Başkanı) destekleyelim diyerek propaganda yaptığı iddia ediliyor.

Konu ile ilgili olarak, Çamoluk Haber'e  bilgi veren bazı  vatandaşlar, Duydukları olay karşısında şaşkınlık yaşadıklarını söyleyerek, "Bizler Ak Parti kazansın diye, gecemizi gündüzümüze katarak çalışırken, partimizin bir kısım yetkililerinin  özel gayretleri ile Çamoluk'ta göreve yapan bürokratın siyasi propoganda yapması açıkçası zorumuza gidiyor" dediler.

Ak Parti Çamoluk İlçe  Teşkilatında etkili olan Cemeate yakın  kişilerin olduğunu iddia ederek, bu kişilerin  Ak Partili olmalarına rağmen, özel toplantılarda Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırmaya dönük propagandalar yaptıklarını iddia ettiler.

Bu konunuyu Ak Parti Genel Merkezine kadar götüreceklerini dile getiren vatandaşlar,  Cemaat'in Çamoluk'ta çok etkili olduğunu bu nedenle sorunun ancak genel merkezde çözüleceğini dile getirdiler.

Konuyu gündeme taşıyan vatandaşlar, "Gerçek Ak Partililere sesleniyoruz, biz külfet çekerken nimeti alanlar partiye zarar veriyorlar, birlikte bu gidişe dur diyelim" diyerek Ak parti mensuplarına çağrıda bulundular.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2015, 09:04

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis Sevdalısı
Reis Sevdalısı - 8 yıl Önce

Cemaat CHP'yi çok seviyor olmalı. Bir türlü kopamıyorlar.

çamoluk
çamoluk - 8 yıl Önce

çamolukda memmurmu varki siyaset yapsın arkadasşım kuşların bile konmakta terettüt ettiğ bir ilçede nedir bu figan insanları ekmeğile oynuyorsunuz gelenler saten dipte köşede kalanlaar çamoluğa geliyor

Eyüp köse
Eyüp köse - 8 yıl Önce

Bizi AKP olarak hiç kimse ayıramaz hele çamolukda daha cemaatmı kaldı kalanlarda can çekiyor partimin ebediyen yanındayım saygılar

Remzi tonbul.belediye b.vekili
Remzi tonbul.belediye b.vekili - 8 yıl Önce

Değerli hemsehrilerim böyle saçma sapan dedikodu iftira karalama yapanlar bizi çamoluğa hizmet yolundan alıkoyamayacaktır. Ak parti camolukta yüzde 85 oy almış türkiye 5.si olmuş hala cemaat,chp,diyenler bu ekibin başarısını kabūl edemeyen üç beş kişiden ibarettir.siz çamoluk haber sitelerinin böyle gerçek dışı çamur at izi kalsın türü haberleri daha dikkatle inceleyerek ,çamolukta devrim yapmakta olan, 12ayını çamoluğa hizmete adayan bu ekibe sahip çıkmanızıda beklemekteyiz.

ÇAMOLUKLU
ÇAMOLUKLU - 7 yıl Önce

Sayın çamoluk haber editörü hiç bir haberi yalan yanlış yapmamıştır çamolukta fetöcüler var dediğinde adamı linç etmeye çalıştılar bırakın adamı doğru haberleri versin bazı haberler vardır istihbari bişgilere dayanır bazıları vardır alenen yapılır esasen çamoluk a ihanet eden çamolukta bazı şeyleri süt şiman göstermektir.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205