Çamoluk Belediye Başkanlığına İlk Aday Adayı Rıdvan Alkan Oldu!

Çamoluk Belediye Başkanlığı ilk aday adayı Rıdvan Alkan oldu.

Çamoluk Belediye Başkanlığına İlk Aday Adayı Rıdvan Alkan Oldu!

31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan 2024 yerel seçimlerinde, adaylar bir bir açıklama yaparak aday adaylığını duyurmaya başladı. Özellikle köy ve mahalle muhtar adayları adaylık açıklamalarını   yapmıştı.

2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı olabilmek için Rıdvan Alkan (41) aday aadylığını açıklayarak; "bu kutsal görev öncesi başkanlık yarışında bende var olacağım. 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Çamoluk Belediye Başkanlığı adaylığı başvurusunda bulunacağım. Nasibimizde varsa Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Karar değerli büyüklerimizindir" dedi.

RIDVAN ALKAN KİMDİR?

30 Mart 1982 Çamoluk doğumlu. İlk Orta ve Lise Eğitimini Çamoluk'ta tamamladı. Üniversite Eğitimimi Giresun üniversitesi'nde tamamladı. 2003 Yılında Köroğlu Mahallesi eski muhtarlarından merhum Otobüscü Yunis Sivrikaya' nın Kızı ile evlidir. Evlilikten 2 kız çocukları dünyaya gelmiştir. Yazılar Mahallesinden Rasim Sürücü'nün Kızı Mukaddes hanım ile Dulundas Mahallesinden Necmi Alkan' ın oğlu Dursun Ali Alkan'nın evladıdır. 2009 ve 2014 Yerel seçimlerinde, girmiş olduğu Karşıyaka Mahallesi muhtar adaylığında üst üste halkın tercihi ile Muhtar seçildi. Çamoluk ilçesinde çeşitli STK'lar da başkanlık ve yöneticilik yapan Alkan, ayrıca Çamoluk spor kulübünde yöneticilik yapmaya halen devam ediyor. Çamoluk ilçesinin köklü ailesinden gelen Alkan gıda sektörüyle uğraşmakta Çamoluk Lezzet Lokantası işletmesinde halen devam etmektedir.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2023, 05:35

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halkın sesi
Halkın sesi - 9 ay Önce

Babasının adını yazarken annesinin adını yazmayıp falancanın kızı diyerek geçmek hiç yakışmıyor Çamoluk Haber e. Elinde yoksa bilgisi parantez içinde elimizde olmayan bilgi dersin. Bilmem kimin kızı, adının önemi yok, ada ne gerek var değil mi (!) Çamoluk Haber...
Tanımam etmem bu arada, ben haberciliğin noksanlığına dikkat çekmek istiyorum.
Saygılarımla

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205