Aramadan Önce 112 Kez Düşünün! İşte Nedeni.

Çamoluk ilçesinde vatandaşların hizmet alamama tepkisi devam ediyor. İlçelerine yeterli hizmetin gelmemesinden yakınan vatandaş sağlık sorununa da dikkat çekti. 112 Ambulans'la beş saat yol gittiklerini ifade ettiler.

Aramadan Önce 112 Kez Düşünün! İşte Nedeni.

Çamoluk Haber imtiyaz sahibi genel yayın yönetmeni Kazım Karaçoban'ın yaptığı sokak röportajinda 112 ambulansın 5 saat yol kat ederek Giresun'a götürdüğü gündeme gelmişti.

KİMSE KORKUDAN 112'Yİ ARAYAMIYOR!

13 Eylül 2023 Çarşamba günü Sarpkaya köyünde yaşanan elim traktör kazasında, hafif yaralanan Kutluca köyü nüfusuna kayıtlı Raşit Karaçoban, haber merkezimize verdiği demeçte, Giresun Devlet Hastanesi'ne gitmemek için büyük mücadele verdiklerini yakınlarımın atamadıkları kurum ve aracı kalmadı ama Giresun'a gitmekten başka çaresinin kalmadığını ifade etti.

BİR BUÇUK SAATTE ERZİNCAN'MI BEŞ SAATTE GİRESUN'MU!

Raşit Karaçoban Ambulansın asıl amacı hastasını en yakın donanımlı hastaneye erken ve kontrollü bir şekilde ulaştırmaktır. Ölüm riski olan hastalar beş saatlik yolculukta büyük risk altında, hastalar yaralılar kendi imkanlarıyla en yakın donanımlı Erzincan Devlet Hastanesi'ne gitmektedirler. Mümkünse 112 ambulans benim gibi durumda olan hastaları, yaralıları Erzincan'a sevk etsinler şeklinde açıklamalarda bulunarak yetkililere seslendi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2023, 23:57

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Kadıoğlu
Ahmet Kadıoğlu - 8 ay Önce

Eylül ayının 2sinde annem beyin kanaması geçirdi akyapı köyünde beyin kanaması geçiren hastayı sarsmadan en yakın hastaneye gitmesi gerekirken 5saatlik ve berbat yollardan Giresun üniversitesi devlet Hastanesi'ne kaldırıldı anbulans şöförüne yalvardık erzincanna götürelim diye ama emir giresuna giresuna geldik 17 gün oldu annem yogun bakımda biz 3kardeş burdayız ne yatacak ne kalacak yer var en berbat otel günlük bin tl istiyor bu bizlere yapılan bir zülümdür hastamamı yanayım yoksa derdimemi nerde çamoluk derneyi nerde alucra derneyi nerde kaymakamlar önerim burda bizim gibiler için bir misafirhane ayarlansın hasta yakınları kalsın ve cüzüde olsa ücret alınsın yoksa bu çekilir dert deyil bunu lütfen dile getirin sy kazım bey akyapı köyü dernek başkan yardımcısı Ahmet Kadıoğlu

Ahmet Kadıoğlu
Ahmet Kadıoğlu - 8 ay Önce

Eylül ayının 2sinde annem beyin kanaması geçirdi akyapı köyünde beyin kanaması geçiren hastayı sarsmadan en yakın hastaneye gitmesi gerekirken 5saatlik ve berbat yollardan Giresun üniversitesi devlet Hastanesi'ne kaldırıldı anbulans şöförüne yalvardık erzincanna götürelim diye ama emir giresuna giresuna geldik 17 gün oldu annem yogun bakımda biz 3kardeş burdayız ne yatacak ne kalacak yer var en berbat otel günlük bin tl istiyor bu bizlere yapılan bir zülümdür hastamamı yanayım yoksa derdimemi nerde çamoluk derneyi nerde alucra derneyi nerde kaymakamlar önerim burda bizim gibiler için bir misafirhane ayarlansın hasta yakınları kalsın ve cüzüde olsa ücret alınsın yoksa bu çekilir dert deyil bunu lütfen dile getirin sy murat bey akyapı köyü dernek başkan yardımcısı Ahmet Kadıoğlu

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205