Çamoluk MHP Teşkilatında Görev Değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk İlçe Başkanlığında olağan genel kurulu yapıldı.

Çamoluk MHP Teşkilatında Görev Değişimi

22 Eylül 2023 Cuma günü saat: 14:00'da Çamoluk Öğretmenvi konferans salonunda yapılan Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk İlçe Teşkilatı Olağan Genel Kurlunda, tek liste ile seçime giren Murat Kaleli  yeni ilçe başkanı oldu.

Giresun Milletvekili Ertuğrul Konal'ında katıldığı  MHP ilçe kongresine, Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar, Çamoluk İl Genel Meclis Üyesi Muammer Güleç ile vatandaşlar katıldılar.

Yapılan oylama sonucu başkan seçilip görevi Ali Tatar'dan devralan  Murat Kaleli  bir teşekkür mesajı yayınladı.

Murat Kaleli mesajında,

"Siyaseti çıkar amaçlı değil, devletin ve milletin faydasına yönelik olarak yapan bir davanın mensuplarıyız.

Mensubu olduğumuz yüce dava; milli namusu, milli varlığı, milli hakları, bedeli ne olursa olsun sonuna kadar devam edecek ve sonsuza kadar bu duruşumuzdan ayrılmayacağız.

Yarım asırdır üzerine titrediğimiz, şehitler verdiğimiz Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Devlet Bahçeli'nin 'cumhuriyetimizin 100. Yılı Türkiye yüzyılı özdeyişi ile liderimizin yolundan bir an bile şaşmama anlayışı ve felsefesi ile Çamoluk İlçe Teşkilatını bir dönem yönetmeye talip olduk.

Bu vesile ile şahsıma ve yönetim kuruluma verilen desteği ve teveccühü boşa çıkartmayarak İlçemize ve kutlu davamıza hizmet etmeye çalışacağım . Bu vesile ile bizleri yanlız bırakmayan başta MHP Giresun milletvekili sn.Ertuğrul Gazi KONAL beye belediye başkanlarıma ilçe başkanlarıma ve değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ederim"dedi.

Çamoluk Haber

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Ayhan
Hasan Ayhan - 8 ay Önce

Çıkar amaçlı siyaset değilmiş. Çıkar amaçlı suç örgütüdür aiyaset. Siyaset ne için yapılır, menfaat devşirmek için. Allah “siyaset”in şerrinden bu millet ve Çamoluk’u korusun. Amin

RIDVAN ALKAN
RIDVAN ALKAN - 8 ay Önce

HAYIRLI olsun Murat Kaleli KARDEŞİMİZE yakışır Başarılar diliyorum

Cengiz Metin
Cengiz Metin - 7 ay Önce

Hayırlı olsun başarılar diliyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205