Müftü Ateş Şehre Veda Etti!

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 Yılı Atama ve Nakil Sonuçları gerçekleşmesiyle görev yeri değişen ilçe Müftüsü Mahmut Ateş, Çamoluk'a veda etti.

Müftü Ateş Şehre Veda Etti!

15 Aralık 2020 tarihinde İlçe Müftülük sınavını kazanan Ateş ilk görev yeri Çamoluk'a atanması sonucu ilçe Müftülüğünü yürütüyordu.

Evli ve beş çocuk babası olan Ateş, Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 Yılı Atama ve Nakil Sonuçları gerçekleşmesiyle Edirne'nin Havsa ilçesine tayin edildi.

Günler öncesinden görevde bulunduğu sürece istişare halinde olduğu mahalle ve köy vaiz imamhatiplerini tek tek ziyaret ederek, ilçe vatandaşıyla vedalaşarak helallik istedi.

Ateş sosyal medya hesabından paylaştığı Allahısmarladık başlıklı duygusal görsel yoğun yorumlara sahne oldu. Müftü Ateş'le yaptığımız görüşmede şu ifadelere yer verdi "Değerli mesai arkadaşlarım, birlikte çalıştığımız süre zarfında Çamoluk genelinde yaptığımız hayırlı işlerde verdiğiniz destek bizi ziyadesiyle memnun etti. Artık Edirne'de bir kardeşinizin olduğunu unutmayın. Sizlerin destekleriyle Çamoluk'ta güzel ve hayırlı işler yaptık. Şimdi bayrak değişim zamanıdır. Şerefle taşıdığım bu kutsal nöbeti yeni gelecek müftümüzle daha iyi yerlere taşıyacağınıza olan inancım tamdır. Biz seferdeyiz Zafer Allah'a aittir." şeklinde ifadelere yer verdi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2023, 10:09

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Safi
Ahmet Safi - 8 ay Önce

Bu adamların klişe cümleleri, samimiyetsizliklerinin dışa vurumu adeta. Sanki torpilsiz atanmışlar. Bunları çağırmışlar, “aman hocam sen olmazsan meydanı kime bırakacağız.”demişler. Dindarlıkları sahte olduğu gibi dilleri de sahte…

Mahmut Ateş
Mahmut Ateş @Ahmet Safi - 8 ay Önce

Ahmet bey bence siz önce aynaya bir balıkta ondan sonra bu yorumu yapsaydınız keşke siz beni ne kadar tanıdınız size cevap yazmaya bile değmez yazık size.. Siz bu düşüncelerle İlçenize ancak kötülük edersiniz herkes kendine baksın...

Ahmet Safi
Ahmet Safi - 8 ay Önce

Bırakın laf çevirmeyi, bu dönemde torpilsiz cami imamı atanmaz, kurasız haca gidilmez, faizsiz ve helalinden iş yapılması çok zordur. (Dünyanın en büyük faiz veren/alan ülkelerinden biriyiz). Allah’ın dinini anlatamazsın, hep lafını sözünü yutkunarak konuşursun, her hafta hutbe yazıcısının/menfaat dininin hutbesini okursunuz. Bunun adı da islamdır öyle mi? İslam’ın esamesi okunmaz bunun en büyük sorumlusu da geçimi dinden olan din adamarı ve toplumun münevverleridir. Hesap var unutmayın, Allah’ın dini ayrı menfaat dini ayrıdır, gayri müslimlerle aynı şmtihandayız unutmamak gerek, bu imtihan eşit şartlarda olması adil isminin gereğidir.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205