Dernek Başkanları İstişare Kahvaltısında Bir Araya Geldiler

Geleneksel hale gelen istişare toplantısında, köy ve mahalle dernek başkanları bir araya geldiler.

Dernek Başkanları İstişare Kahvaltısında Bir Araya Geldiler

Çamoluk derneği öncülüğünde başlatılan ve geleneksel hale gelen aylık dernek başkanları istişare toplantısı Kılıçtutan derneğinin ev sahipliğinde İstanbul Çamlıca'daki Çamoluk dernek merkezinde gerçekleşti.

10 Eylül 2023 pazar günü yapılan istişare kahvaltısına Çamoluk Derneği başkanı Hacı Canik ve yönetim kurulu üyeleri ile köy ve mahalle dernek başkanları ve yönetim kurulundan bazı üyeler katıldılar.

Toplantı saat: 10:00'da kahvaltı ikramı iler başladı.

Kahvaltı sonrası yapılan yemek duasından sonra katılımcı başkanlara söz verildi.

Sunuculuğunu Kadir Alegöz'ün yaptığı toplantıda ilk söz  Kılıçtutan Köyü derneği başkanı Selim Varıcı yaptı Varıcı yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür etti.

 Daha sonra Çamoluk dernek başkanı Hacı Canik söz aldı. Hacı Canik yaptığı konuşmada pandemi nedeniyle ara verdikleri bazı programları yeniden hayata geçireceklerini söyleyerek, ilk önce İstanbul'da bir organizasyon yapmayı ve daha sonra köy derneklerinin düzenlediği futbol organizasyonun bitmesinden sonra Çamoluk derneği olarak futbol organizasyonu düzenleyeceklerini dile getirdi.

Daha sonra söz alan Yenice Köyü Derneği başkanı Hasan Cebbar'da yaptığı konuşmada yapılacak toplantıların birer gündem oluşturularak yapılmasını teklif etti.

Çeşitli dernek başkanı ve yöneticiler söz alarak Çamoluk'a ve Çamolukluya daha nasıl iyi hizmet edilebilir üzerine fikir ortaya koydular.

Kılıçtutatn Köyü dernek başkan yardımcısı Üzeyir Varıcı'da farklı bir fikir ortaya koyarak; Çamoluk'lu sanayici ve iş adamlarının ortak bir platfrm oluşturarak, üretim lojistik gibi sorunlartını ortadan kaldırmak adına toplu olarak Organize Sanayi Bölgesi kurabileceklerini dile getirdi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2023, 14:51

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan Soley
Hakan Soley - 8 ay Önce

Bu adamlar hep kahvaltı yapıp dağılıyor. Bu kahvaltıların kimseye bir faydası var mı acaba.

Faruk Köycü kılıç tutan köyü
Faruk Köycü kılıç tutan köyü - 7 ay Önce

İstişare kahvaltiniz babamın 7 sine denkgeldi hayırlı olsun bütün olmuslerimizi yüce Allah cennetine alsın inşAllah amin

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205