CHP'li Gezmiş,Çamoluk'tan Emanet Oy İstedi.

CHP Giresun Millet Vekili Aday adayı Ayku Gezmiş Çamoluk Alucra ve Şebinkarahisar'ı ziyaret etti.

CHP'li Gezmiş,Çamoluk'tan Emanet Oy İstedi.

 

CHP Giresun Milletvekili aday adayı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar’ı gezerek partilileri ve ilçe halkıyla görüşen Gezmiş, sorunları yerinde dinledi.
Vatandaşın, “Yöremizde hayvancılık bitti, tütün yok edildi, yerine alternatif ürün getirilmedi, işsizlik ve yoksulluk arttı, buna bağlı olarak yaşanan göçle nüfusumuz düştü. Nurettin Canikli’nin bölgeye verdiği sözler ‘yalan rüzgârı’ oldu. Bırakın Kurtbeli yolunun yapımını Alucra’ya bir hamam dahi yapılmadı. Hastanelerimizde bir uzman doktorumuz bile yok” şeklindeki yakınmalarını dinleyen Gezmiş, “Yıllardır AKP’ye oy verdiniz, yerinizde saymayı bırakın, hep geri gittiniz. Bir de bizi deneyin, sizden emanet oy istiyoruz” dedi.
Beraberinde CHP İl Başkan Yardımcıları Selahattin Ay, Necmi Sıbıç, İl Genel Meclisi Üyesi Türker Salbacak ve Talip Dervişoğlu ile birlikte Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerini ziyaretlerde bulunan CHP Milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş, önce Çamoluk İlçe Başkanı Abdulkadir Tatar ile ilçeyi gezerek vatandaşın sorunlarını dinledi. Gezmiş daha sonra Alucra’ya geçerek İlçe Başkanı Ercivan Altıparmak ve partililerle görüştü.
ALUCRALI’NIN İSYANI
Önce Alucra esnafını dinleyen Gezmiş, “Yıllardır AKP’ye oy veriyoruz ama Kurtbeli yolunun yapımından vazgeçtik, Canikli ilçemize bir hamam bile yaptıramadı. Hastanemizde bir uzman doktorumuz bile yok. Bizleri sadece oy deposu gördüler, yıllardır verilen sözler yerine getirilmedi. Hemşericilik yaptık, zarar gördük. Artık ilçemize yatırım bekliyoruz” şeklindeki şikâyetlerine tanık oldu.
AKP, ŞEBİNKARAHİSAR’I YOK EDİYOR
Daha sonra Şebinkarahisar İlçe örgütünü ziyaret ederek İlçe Başkanı Oktay Alp ve partililerle görüşen Aykut Gezmiş, burada da esnafın ve vatandaşın sorununu dinledi. Hayvancılığın bittiğini, tütünün yok edildiğini ancak yerine alternatif bir ürün getirilmediğini, işsizliğin yoksulluğun arttığı için de göçün çoğaldığını ve buna bağlı olarak nüfusun azaldığını anlatan vatandaşa CHP’nin projelerini anlatan Aykut Gezmiş “Bir de bizi deneyin” dedi ve şunları dile getirdi:
SİZDEN EMANET OY İSTİYORUM
“Bugün ziyaret ettiğimiz ilçelerde vatandaşın AKP’ye olan yoğun tepkisiyle karşılaştık. Yıllardır AKP bu bölgeyi oy deposu olarak görmüş. Verdiği hiçbir sözü yerine getirmemiş. Sözler adeta yalan rüzgârı olmuş. Sizlerin de dile getirdiği gibi yörede hayvancılık bitmiş, 280 bin büyük ve küçükbaş hayvandan geriye 35 bin hayvan kalmış. Diğer yandan 36 bin 800 olan nüfus 11 binlere düşmüş. Kısacası AKP, Şebinkarahisar’ı yok etmiş. 
Biz hep söylüyoruz, işsizlik ve yoksulluk kader değildir. Sizin de dile getirdiğiniz gibi AKP bu bölgeyi yıllardır oy deposu olarak görmüş. Hiçbir sözünü yerine getirmemiş ve bölgenin geri kalmasına neden olmuş. Sizler de artık gerçekleri görün ve onların vaatlerine inanmayın. Bir de bizi deneyin. Sizden emanet oy istiyoruz. CHP’nin işsizliği ve yoksulluğu yok edecek projeleri hazırdır, bu projeleri hayata geçirecek kadroları da tamdır.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem mest
muharrem mest - 13 yıl Önce

aykut bey şimdiye kadar çamoluğa neden gelmemiş merak etmiyorum çünkü mlv adayı değildi.çamolukla ilgilenmeyenler şimdi ne olduda hal hatır soruyolar .tabi oy avcılığı ama avuçlarını yalallar .çamoluğun sorunlarıyla hiç ilgilenmişlermi .çamoluk 1980 lere geriledi .1980 de bundan iyiydi allaha şükür çamoluğu bitirdiler .sayın gezmişte seçildiği takdirde halkı tanımazlar .şimdiki mevcut vekiller gibi.allaha şükür 10 senedir çivi çakılmadı çakılı çiviyide söktüler .çamoluk can çekiyo.adliye gitti .alucrada görülen davaların 100.75 i çamoluklu .ve alucralıya öncelik tanınıyo.yanlışım varsa .siz düzeltin haksızmıyım.tel nom .0538 464 92 63.SAYGILARIMLA.MUHARREM MEST

RAMAZAN KIZILHAN
RAMAZAN KIZILHAN - 13 yıl Önce

Artık yeter.Eskide kaldı önce vaatler, sonra seçimler ve sonrada yan gelip yatmalar.Yine de bu uygulamaya inanan tüm hemşerilerim ve yurtdaşlarım var ise vallahi bu milletin vekili olarak kendilerini aday gösteren ve kendilerini dahi yönetecek vasıfları olmayan kişilerin hiç ama hiç suçları yok.Kimse kızmasın ama enayilik bizde.Bundan sonra diyelim ki önce yatırım sonra oy.Çamoluk için bi önceki dönem kılını kıpırdatmayan partiye oy yok.Tercih arayalım.Olmadı sandığa gitmeyelim.Belki bir iki dönem verilecek oylar boşa gider ama üçüncü dönem asla.Bizim ülkemizde siyaset yalan üstüne kurulmuştur onun için en müslüman partinin dahi adayları benim gözümde sahdekardır.Hele bide meclise giriyor ise sahtekarın ötesindedir.Belki eskidendi sözünün eri olup mecliste bizleri temsil edenler.Şimdi yalan üstüne yalanlar var.Yalancılar var.Bir önceki belediye seçimlerinde AKP ' ye sövenler şimdi AKP saflarında hemde müslümanım diye geçinen bir partiden belediye başkanı seçilen sayın başkan bile.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205