Ödenle 2. Dönem

Giresun İl Genel Meclis Başkanlığına ,yapılan seçimle birlikte, Osman Öden ikinci kez seçildi.

Ödenle 2. Dönem

Gizli oyla yapılan seçimde Öden 31 oy alırken, CHP'nin başkanlık için aday gösterdiği Mehmet Aksu 6 oy aldı. Mecliste 28 üyesi bulunan AK Parti'nin oylamada 3 fire verdiği gözlenirken, 4 MHP'li ve 1 HAS partili meclis üyesi de oyunu Öden den yana kullandı.  Mecliste 7 üye ile temsil edilen CHP ise oylamada 1 fire verdi.
Yeniden Meclis Başkanı seçilen Öden, “Geçmişten ders alarak yeni döneme başlıyoruz, yeni Valimizle daha hayati sorunlara çözüm bulacağımıza inanıyoruz” dedi. Meclisin dünkü oturumuna İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu ile birlikte Özel İdare bürokratları da tam kadro katıldılar. Meclisin dünkü oturumunda 1. Başkan Vekilliğine AK Partili Şükrü Kahraman, 2. başkan vekilliğine AK Partili İrfan Dikbaş, asil katip üyeliklere Osman Kolukısa ve Eşref Memiş seçildiler.
Gizli oyla yapılan seçim sonrasında 5 kişilik İl Daimi Encümeni üyeliklerine de AK Partili üyeler seçildiler. Buna göre Halil Demirel (Tirebolu), Abdullah Kürkçü (Çamoluk), Alaaddin Bayram (Doğankent), Hayrettin Öztürk (Espiye) il daimi encümeni üyesi oldular.

Kaynak: Yeşilgiresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205