Kültür Merkezi İnşaat Çalışmaları Yeniden Başladı

Kültür Merkezi İnşaat Çalışmaları Yeniden Başladı

Kültür Merkezi İnşaat Çalışmaları Yeniden Başladı
 
Geçtiğimiz hafta Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Zeki Karabul’un  İnşaat çalışmaları için, yola dökülen kumun kaldırılmasını istemesiyle başlayan ve daha sonra inşaat çalışmalarının durması ile sonuçlanan süreç bu gün sona erdi.
 
Konu hakkında bir çok spekülasyonun olduğu Kültür Merkezi inşaatında, deyim yerindeyse  Çamoluk’taki güçler dengesinin  mücadelesi olduğu gözleniyor.
Daha önce konu ile ilgili her iki tarafın da  görüşlerini almış ve sütunlarımızda  her iki görüşe de yer vermiştik.
 
Haberimiz yayınlandıktan sonra Kültür Merkezi inşaatına, kim ve kimler tarafından asıldığı bilinmeyen, üzerinde, “Bu inşaat Yuvacık Mahallesinden Zeki Karabul tarafından durdurulmuştur.” Yazılı pankart asıldı.
Asılan bu pankartın ardından, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Zeki Karabul’da
“Halkımın güveni ve sağlığı inşaattan daha önemlidir” yazılı  pankartı asdı.
Yapılan görüşmeler üzerine her iki pankartta yetkililer tarafından kaldırıldı.
 
Zeki Karabul , “Kültür Merkezi nin yapılmasını en fazla isteyen benim,benim inşaatı durdurmam söz konusu değil, amacım İlçe Sağlık Merkezinin Ambulans girişine dökülen kumun kaldırılması,aynı zamanda da yan tarafta bulunan ana okulundaki çocukların ve vatandaşların zarar görmemesi için,güvenlik önlemi alınmasını istedim, ama birileri bununla  inşaatın durdurulmasını istediğim yönünde  kamu oyu oluşturmaya çalıştılar” diye konuştu.
 
 
Konu ile ilgili görüşlerine baş vurduğumuz bir çok Çamoluk’lu, yapılanların İlçe Başkanı Zeki Karabul’a dönük, komplo olduğu görüşündeler.  
Daha önceden de  Zeki Karabul’u  yerinden etmek amacı ile yönetim kurulundan birçok üyenin istifa etmek suretiyle İlçe Başkanının istifa etmeye zorladıkları bildirildi.
 
Yaptığımız araştırmalarda, olaya müdahale etmesi istenen Çamoluk üst düzey yetkililerinden biri ise , kendisini ziyaret eden Çamoluk’lu lara “bu başkan burada olduğu müddetçe buraya hizmet gelmez “dediği  ileri sürüldü.
Büyük tepki çeken bu konuşma ile ilgili araştırmalarımızı yapıyoruz .
Şu an ismini yayınlamadığımız bu yetkilimizin söylediği iddia edilen, bu söz ve davranışları ile  ilgili olarak daha geniş ve kapsamlı  haberimizi en kısa zamanda yayınlayacağız.
 
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205