Burs başvuruları sil baştan!!

Çamoluk Derneği 2012-2013 yılı eğitim bursları için başvuruların yaniden yapılması gerektiği açıklandı.

Burs başvuruları sil baştan!!

 Çamoluk Derneği 2012-2013 yılı eğitim bursları için başvuruların yaniden yapılması gerektiği açıklandı.
Çamoluk derneği Burs Komisyoonu Başkanı Fatih Aydın tarafından yapılan açıklamada;

Burs için yapılan baş vuruların sisteme eksik  düştüğü  bu nedenle de başvuruların yeniden yapılması gerektiği açıklandı.

Burs Komisyonu açıklaması:

www.camoluk.net  web sitesi üzerinden gerçekleşen Çamoluk Derneği Burs Başvurularının ilk günü olan 03/09/2012 Pazartesi günü saat 16:00'ya kadar yapılan bazı burs başvurularının sisteme eksik olarak düştüğü belirlenmiştir. İlgili tarih ve zaman aralığında burs başvurusu yapan adayların tekrar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Burs başvuruları ile ilgili tarafımıza gelen bazı şikayetler ve talepler doğrultusunda aşağıdaki maddeleri okumanızı önemle tavsiye ederiz.

  • Burslar sadece Çamoluklu öğrencilere verilmektedir. Çamoluklu öğrencilerin haricindeki başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.
  • Burslar 4 yıllık ve üzeri örgün öğretim lisans programı öğrencilerine verilmektedir. 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu, Açıköğretim Fakültesi, Lise ve İlköğretim öğrencilerine burs verilmemektedir.
  • Geçtiğimiz yıl burs alan bursiyerlerde yeniden başvuru yapmak zorundadır.
  • Fotoğraf olmayan burs başvuruları dikkate alınmayacaktır. Başvuru formuna eklenecek fotoğraf belirtilen ölçülerde olmalıdır.
  • Mülakata davet edilmesine rağmen gelmeyen öğrenciler burs alma hakkını kaybederler.

İyi bir gelecek dileriz...

Çamoluk Derneği Burs Komisyonu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205