Eczane Tamam

Eczane sorunu çözüldü.

Eczane Tamam

Yaklaşık  6 aydır aczane yokluğu çeken Çamoluk,  sonunda eczanesine kavuştu.
Müessif bir olay  nedeniyle  kapanan Çamoluk eczanesi, 9 Temmuz 2018  Pazartesi günü hizmet vermeye başlayacak.
Muş Merkez doğumlu Eczacı Mustafa Sefa Aktaş tarafından açılacak olan Çamoluk Eczanesi, kurulum çalışmalarına devam ediyor.
Konu ile ilgili olarak Çamoluk Haber'e bilgi veren Eczacı Mustafa Sefa Aktaş, 6Temmuz 2018 Cuma Günü Samsun'a gidip SKG anlaşmasını imzalayacağını ve 9 Temmuz pazartesinden itibaren de SGK ilaçları dahil tam kapasite çalışmaya başlayacaklarını açıkladı.
Mustafa Sefa Aktaş, Çamoluk'ta eczane olmadığını tanıdık bir eczacıdan öğrendiğini ve ilçeye gelip yetkililerle görüşerek araştırma yaptığını,  araştırmalar sonucun da da, Çamoluk'a eczane açmaya karar verdiğini söyledi.
Büyük şehir İstanbul'dan sonra, Çamoluk'u çok sakin ve huzurlu bulduğunu söyleyen Mustafa Sefa Aktaş, en iyi bir şekilde Çamoluk'ta hizmet vermeye çalışacaklarını ifade etti.

Özellikle kronik hastalık sahibi olanlar ve acil hastlar için ciddi bir sıkıntı olan eczane sorunu pazartesinden itibaren son bulmuş olacak.
Yaz tatilini Çamoluk'ta geçirmek isteyip te eczane bahane edenlerin de bu bahaneleri ortadan kalkmış olacak.
Yeni Eczane, Eski Cihan Eczanesinin yanı, İstanbulâ taşınan Berber İbrahim Kesik'in  bıraktığı dükkan da faaliyet gösterecek.

Çamoluk Haber olarak, Eczacı Mustafa Sefa  Aktaş'a hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

Çamoluk Haber







Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2018, 10:01

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205