Ocak Ayı Bursları 19 Ocakta dağıtılacak

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği, 2012-2013 Eğitim Dönemi burslarının üçüncü taksitinin 19 Ocak 2013 Cumartesi günü dağıtılacağını açıkladı.

Ocak Ayı Bursları 19 Ocakta dağıtılacak
Çamoluk derneği üniversite öğrencilerine verdiği bursun ocak ayı taksitlerinin 19 Ocak'ta dağıtılacağını açıkladı.
Çamoluk Derneği Burs Komisyonu başkanı Fatih Aydın tarafından  yapılan açıklamada;
-İstanbul dışında öğrenim gören öğrencilerin burs ödemeleri bankadan otomatik ödeme talimatı ile ödeneceği için elden yapılamayacak ve 25 Ocak 2013 tarihinde banka hesaplarına gönderilecek.
-İstanbul’da okuyan öğrencilerin burs ödemeleri ise 19 Ocak 2013 tarihinde imza karşılığı eldenödenecek.
-Ödemeleri bankadan yapılacak öğrencilerin bursları Bankadan kaynaklanan bir takım prosedürler nedeni ile Ocak ayı içine yayıldığından ödemeleri hesabına gelmeyen öğrencilerin 31 Ocak 2013 tarihine kadar Çamoluk Derneğini, Burs Komisyonu Başkanını veya üyelerini aramalarına gerek yoktur.
-31 Ocak 2013 tarihine kadar Ocak dönemi taksiti hesabına geçmemiş olan öğrenciler 1 Şubat 2013 tarihi itibari ile Çamoluk Derneğini arayabilirler.
-Resmi ödemeler için gerekli olan ve öğrencilerden istenen belgeleri (öğrenci belgesi, fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi v.s.) derneğe teslim etmemiş öğrencilere kesinlikle ödeme yapılmayacaktır.
-2012-2013 Eğitim dönemi burs sonuçları 20 Ekim 2012 tarihi itibari ile kesinleşmiştir. Burs alamayan öğrencilerin veya velilerin Burs Komisyonu Başkanını veya üyelerini aramalarına gerek yoktur. Listeler kesinleşmiş ve bütçe planlaması yapılmıştır. Sonuçlar değişmeyecektir. Burs müessesesinin ZEKAT anlayışı içinde faaliyet gösterdiğini tüm hemşehrilerimizle paylaşmak isteriz.
Burs dağıtımı öncesinde ekranların tanınmış yüzü emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek aktüel konularda öğrencilere bir seminer verecek. Saat 13.30’da başlayacak seminere İstanbul’da okuyan öğrencilerin katılmaları zorunlu olacak. Seminerin ardından dağıtılacak burslarla birlikte öğrencilereHüseyin Okur’un Resulullah (SAV)’ın İsimleri adlı kitabı da hediye edileceği .
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
ÇAMOLUK YARDIMLAŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ
BURS KOMİSYONU BAŞKANLIĞI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205