Yaz Kur'an kursları arası bilgi yarışması düzenlendi!

Çamoluk Müftülüğü tarafından Çamoluk merkez Camisi'nde düzenlenen yarışma, İlçe Müftüsü Mahmut Ateş komisyon başkanlığında, üyeler Uğur İnce ve Aydın Karaman Vaizlerin gözetiminde gerçekleşti.

Yaz Kur'an kursları arası bilgi yarışması düzenlendi!

Ateş, yarışma öncesi yaptığı konuşmasında, yaz Kur'an kurslarının önemli olduğunu söyledi. Öğrencilerin, öğrendiklerini hayata geçirme konusunda önemli bir adım attıklarını belirten Ateş, "Buraya geldiğiniz için cesaretinizden dolayı sizleri ve ailenizi tebrik ediyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Sizleri yetiştiren hocalarınıza, bu organizasyonda emeği geçen, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

KALEDERE'Lİ ÖĞRENCİLER BİRİNCİ OLDU!

Merkez ve köyler arası kuran kursu bilgi yarışmasında Kaledere köyü camii imam hatibi Yasin Doğan öğrencileri  Birinci oldu. Birinci olan Kaledere'li ğrenciler para ile ödüllendirildi.

Kademeli olarak, yarışmaya katılan tüm grup köy öğrencileri, Çamoluk Müftülüğünce para ile ödüllendirilmesi öğrencileri teselli tebessüme sokarken, yarışmaya katılan izleyici ilçe halkı tarafından da taktirle karşılandı. Daha sonra Çamoluk müftülüğü tarafından öğrenci ve misafir katılımcılara yemek ikramında bulundu.

Kaledere Köyü Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu adına sosyal medya hesaplarından Müftü Ateş'e köy camii imam hatibi Yasin Doğan ve öğrencilerine teşekkür mesajı yayımladı.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2023, 21:49

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205