Her Giresunludan Van'a Bir Battaniye

Van Tavanlı merkezli 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından Giresun Federasyonu ve Ak Parti Giresun İl Başkanlığı alarma geçti.

Her Giresunludan Van'a Bir Battaniye


Van Tavanlı merkezli 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından Giresun Federasyonu ve Ak Parti Giresun İl Başkanlığı alarma geçti.
Bölgenin özellikle ısınma gerekçeleri ile battaniye, çadır ve içme suyu ihtiyacı bulunduğunu belirten yetkililer yardımların daha çok bu ihtiyaçlara göre yapılması gerektiğini  söylediler.
 Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet dileyerek, Giresunlular olarak Vanlı kardeşlerimizin yardımına koşacaklarını ve bunun için "Kardeşlik Isıtır" adında bir yardım kampanyası düzenlediklerini bildirdi.

0530 554 66 28 numaralı telefondan Giresun Federasyonu'na ulaşarak Vanlı kardeşlerimize yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.

Yine aynı konuda Ak parti Giresun İlbaşkanlığı tarafından da yardım kampanyası düzenlendi.
Kampanya ile ilgili olarak;Ak Parti Giresun Tanıtım ve Medya Başkanı Hakan Korkmaz,her Giresunlu'dan Van'a bir battaniye kampanyası başlattıklarını söyledi.

Ülkemizin üst üste felaket yaşamasının kendilerini derinden yaraladığını belirten Korkmaz,halktan kampanyaya destek istedi.
 
Korkmaz"Van’da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremde çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu büyük bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunuyoruz. Terör saldırılarından hemen sonra ülkemizin böyle bir felaket yaşaması, tüm milletimizi derinden sarsmıştır. Bu tür felaketlerle bir daha karşılaşmamayı diliyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
AK Parti Giresun İl Başkanlığı olarak bu felakete seyirci kalmayarak bölgeye yardım etmek için battaniye ve su gönderme kampanyası başlatıyoruz. Tüm il ve ilçe teşkilat mensuplarımızı, tüm vatandaşlarımızı bu kampanyaya katılmalarını bekliyoruz."dedi.
Korkmaz şöyle konuştu
"Bu tür felaketlerde katkılarını hiçbir zaman esirgememiş Giresunlu hemşerilerimizin bu kampanyaya da destek vereceklerini gönülden inanıyor ve bekliyoruz.
VAN DEPREMİNE!!
HER GİRESUNLU’DAN BİR BATTANİYE KAMPANYASI
Kampanyaya destek verecek olan vatandaşlarımızdan yeni aldıkları battaniyeleri 31.10.2011 pazartesi gününe kadar Kent Hastanesi karşısı, Gimpa Mobilya ya teslim etmelerini rica ederiz."

Kaynak: Giresun Aktüel

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205