Kelkit deki Kaza Çamoluk'u Yasa Boğdu

GÜMÜŞHANE'nin Kelkit İlçesi'nde yolcu minibüsü ile kamyonun çarpışması Çamoluk'u yasa boğdu.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

 Kaza, Ağıl Köyü yakınlarında meydana geldi. Erzincan'dan Kelkit'e giden Halis Keskin yönetimindeki 29 M 413 plakalı minibüs, köy yakınlarında yol inşaatında çalışan  ecati Karuç yönetimindeki 06 BF 7059 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın ardından önce minibüs dereye yuvarlandı, ardından da kamyon minibüsün üzerine devrildi.

Kazada minibüs sürücüsü 59 yaşındaki Halis Keskin ile aynı araçta bulunan Çakılkaya Köyünden 41 yaşındaki Yüksel Gür, 67 yaşındaki Mehmet Altan, 19 yaşındaki Elif Şahan, 51 yaşındaki Güngör Altuntaş ve 48 yaşındaki Ahmet Erenler ile birlikte toplam 10 kişi öldü. Ölen diğer kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Bu arada yaralanan kamyon sürücüsü Necati Karuç ile henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi de Erzincan'a sevk edildi.

Kaza haberinin duyulması üzerine Çamoluktan bir çok kişinin kelkite gittiği gözlendi.
Yapılan incelemelerden sonra cenazeyi teslim alan Çamoluklular,Şiran üzerinden Çakılkaya Köyüne geldiler.
Kazanın duyulmasıyla birlikte İstanbuldaki Çakılkaya Köylülerinin araçlarla cenaze merasimine katılmak için çakılkaya köyüne gitmek üzere yola çıktıkları açıklandı.
iki otobüs ve bir çok özel aracın yola çıktığı bildirildi.
As Bayburt Seyahat firmasının Çamoluk temsilciliğini yapan Yüksel Gür,Çamoluk'un gelişmesi ve hizmet  standardının yükselmesi için sürekli yatırım yapan ve yeni iş kollarının Çamoluk'a gelmesini sağlayan biriydi.
Gür'ün naşının bu gün ikindi Namazını müteakiben Çakılkaya Köyü mezarlığında toprağa verileceği açıklandı.

Merhuma Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
NAZIM     KULAOĞLU
NAZIM KULAOĞLU - 12 yıl Önce

ÇOK ÜZÜCÜ VAHİM BİR KAZA KÖYLÜMÜZ YÜKSEL BEYE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM ...AİLESİNE ALLAH SABIR İHSAN EYLESİN...

İBRAHİM LORTOĞLU
İBRAHİM LORTOĞLU - 12 yıl Önce

GÜR AİLESİ VE KÖYÜMÜZÜN BAŞISAĞOLSUN ALLAH REHAMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN .

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Talihsiz kazada hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza allah rahmet etsin, yakınlarına allah sabırlar versin.
Bilindiği gibi ÇAMOLUK İLÇE KÖYLERİNDE YAPIMI devam eden HES İNŞAAT KAMYONLARIDA allahın umuduna gidip gelmekteler. Gerek şantiye müdürü ve gerekse ÇAMOLUK JANDARMA KARAKOLUMUZ HİÇ BİR KONTROL YAPMAMAKTA.
Kamyonlar özellikle zagpa köy yollarında TEHLİKE SAÇMAKTA ancak bu güne kadar bir kaza olmadı diye bundan sonra olmayacak anlamına gelmez.
Kamyon sürücüsü suçlu bulunacak. Ancak kamyonun çalıştığı şirket yetkilileri ufak bir para cezası ile kurtulacak.
Acaba kaza sonrası KAMYONDA Kİ YÜK TONAJI TARTILACAK MI. Bakın bu kimsenin aklına gelmez. Bu işlerde kilo ile yük taşındığından ve birde önü rampa aşağı işe en az 6-7 ton fazladan yük yüklenir.Hele birde şantiyenin işi bitmasine yakın ise araçlara gerekli bakım yaptırılmaz. Fren balatası bittiği halde çalıştırılan söför çok gördüm. YETKİLİ BİRİMLERE DUYRULUR...

muharrem MEST
muharrem MEST - 12 yıl Önce

kazada hayatını kaybeden yüksel GÜR kardeşimize yüce allahtan rahmet yakınları ailesi ve ilçemize başsağlığı diliyorum :kazada ölen diğer vatandaşlarımızada yüce allahtan rahmet yakın ları ve ailelerine de baş sağlığı diliyorum yaralı larada allahtan :aşil şifalar diliyorum:mekan ları cennet olsun: muharrem MEST

Alparslan EKİZ
Alparslan EKİZ - 12 yıl Önce

Özlem Seyahat Ailesi olarak Çok Değerli Yüksel GÜR Kardeşimizi Kaybettik Başımız Sağolsun.ALLAH Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun,Ailesine ALLAH Sabır Eylesin.

Güngör Ekiz
Güngör Ekiz - 12 yıl Önce

Kazada Hayatlarını kaybeden Hemşerilerimize ALLAH Rahmet etsin.Mekanları Cennet Olsun Yüksel GÜR Kardeşimin Nur İçinde yatsın ALLAH Geride Kalan Aİllelerine Sabır Eylesin.

RAFET SAKIZCI
RAFET SAKIZCI - 12 yıl Önce

KADİM DOSTUM ABİM MEKANIN CENNET OLSUN

faruk akarçeşme
faruk akarçeşme - 12 yıl Önce

kısa ve zorlu bir o kadarda hareketli bir hayat kelimeler boğazımda düğümleniyor yüksel kardeşimize yüce ALLAH TAN rahmet ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205