Mekanın Cennet Olsun

ABD de trafik kazası geçirerek hayatını kaybeden Abdulkadir Taşbaşı Toprağa verilidi.

Mekanın Cennet Olsun
ABD'ye Çalış ve Gez (Work And Travel) vizesiyle Giden Alucra Arda köyünden hemşehrimiz Abdulkadir Taşbaşı, Türkiye'ye dönmek üzere havalimanına giderken trafik kazasında hayatını kaybetti.
 AKP İstanbul Gençlik Kolları üyesi ve Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Abdulkadir Taşbaşı’nın cenazesi yaklaşık on beş gündür konsolosluklar arası yapılan yoğun çalışmalar neticesinde Türkiye' ye getirilerek toprağa verildi.
Abdulkadir Taşbaşı’nın cenazesi Beyoğlu Büyük Piyalepaşa camiinde kılınan ikindi namazı  sonrasın da Kulaksız Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Yapılan cenaze merasimine yoğun katılımın olduğu gözlenirken, cenaze namazını Abdulkadir Taşbaşı’nın  İmam olan babası  Mustafa Taşbaşı Kıldırdı.Mustafa Taşbaşı  yaptığı konuşmada” Bu zamaa kadar bir çok cenaze namazı kıldırdım ama bu çok farklı kendi evladımın namazını kıldırıyorum” diyerek acısının ne kadar çok olduğunu  anlatmaya çalıştı.
Cenazeye Arda köyünden ve çevre köylerden tanıyanların yanında Arnavut köyden de yoğun katılımın olduğu gözlendi. Cenazeye Alucra Eski Belediye Başkanı Ahmet Erilli  ve  Alucra İmam Hatip Lisesi Derneği Onursal Başkanı Osman Erilli de katıldı.
AKP İstanbul Gençlik Kolları üyesi ve Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Abdulkadir Taşbaşı'na Çamoluk haber Olarak Allah'tan rahmet, Kederli ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.
Çamoluk Haber

















YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205