ŞOK!ŞOK!ŞOK! Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanına Suikast mı?

Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Zeki Karabul'a suikast girişiminde bulunulduğu bildirildi.

ŞOK!ŞOK!ŞOK! Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanına Suikast mı?
 Ak Parti Çamoluk İlçe başkanı Zeki Karabul’un aracına sabotaj düzenlendi.
20 mart 2011 Pazar günü Ak Parti Giresun il teşkilatının düzenlediği Temayül yoklamasına giden, Ak Parti Çamoluk ilçe başkanı Zeki Karabul’un araç lastiklerinin bijonları, sökülmek suretiyle sabotaj düzenlendiği bildirildi.
Yapılan açıklamalarda, Zeki Karabul beraberindekilerle birlikte, Alucra’da mola verdikleri sırada henüz tesbit edilemeyen kişi yada kişilerce İlçe Başkanının aracının Lastik Bijonları gevşetildi.
Verdikleri mola dan sonra yola devam eden ekip’in durumu fark etmesiyle birlikte hemen araçlardan inerek bijonları takarak yollarına devam ettikleri bildirildi.  
 
Sobotajla ilgili olarak ilçe Başkanı Zeki Karabul yaptığı açıklamada; “Bizi Allah Korudu,Öyle bir planlama yapılmış ki eğer durumu fark etmeseydik, gireceğimiz ilk virajda  kaza yapmamız kaçınılmaz olacaktı” dedi.
 
Zeki Karabul Çamoluk’tan çıktıkların da hiçbir sorun olmadığını ve Alucra’da  mola verip çorba içtiklerini ve daha sonra Giresun’a gitmek için Yol’a çıktıklarını söyleyerek ,” Alucra çıkışında araçtan anormal sesler gelmeye başlaması üzerine aracı durdurdum ve sesin nedenini araştırdığım sırada  aracın arka sol lastik teki bijonların tamamen gevşetildiği ve dikkat çekmemesi için bir diş tutar halde bırakıldığını gördüm” dedi
 
Yapılanın suikast girişimi olduğunu söyleyen Zeki Karabul, "Kim ve kimler tarafından yapıldığını bilmiyorum ancak Kötülerin Planları olabilir ama, hepsinden önemli olan Allah’ın planı, o istediğinde bütün planları bozar” dedi.
 
Zeki Karabul; Ak parti Çamoluk ilçe Başkanı seçildikten sonra,Çamoluk’ta bir çok soruna el atmaya çalıştı ve yapılan haksızlık,hukuksuzluğa karşı, karşısındakinin, kim olduğuna bakmadan mücadele etmeye çalıştı. Bu çalışmalarında zaman zaman İlçenin ileri gelenleri ve  yetkilileriyle de ters düştüğü durumlar oldu.
Çamoluk’ta Sözünü esirgemeyen başkan olarak tanınan Zeki Karabul’a Yapılan bu çirkin sabotaj’ı kınıyor,sorumlularında biran önce bulunmasını temenni ediyoruz.
 
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Samet
Samet - 13 yıl Önce

Güzel ilçemiz Çamoluk için gecesini gündüzüne katarak çalışan bu gibi şahsiyetlere sahip çıkılması ve destek olunması gerekmektedir..
Olay üzücü ve düşündürücüdür yapanları Çamoluk sevdalısı olarak şiddetle kınıryoruz..
Başkanım '' Durmak yok, Yola Devam.. '' çıkan bijonlar bizi yıldırıp durduramaz.

belkis ulusoy
belkis ulusoy - 13 yıl Önce

bunu yapan her kim veya kimlerse en kısa zamanda cezalarını misliyle bulmalarını diliyorum.insanlar hiç sunun farkına varmıyorlar herkesin bir hesabı var ama en önemlisi ALLAH;INDA BİR HESABI VAR.kötülük yapan ancak kötülük bulur.ben inanıyorumki iyi olan insanı daima ALLAH korur.baskanım sen doru yolda ilerledikce önüne engeller cıkacaktır ama daima ALLAH koruyucun olacaktır

RIZVAN ALKAN
RIZVAN ALKAN - 13 yıl Önce

SAYIN BAŞKAN BEN AKP Lİ DEGİLİM AMA HİZMET PARTİLİYİM YAŞADIGIM YERE HİZMET VEREN HERKESİ SONUNA KADAR AÇIK AÇIK DESTEKLERİM ZEKİ BAŞKANIM SİZİDE SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM SİZ DOGRU OLDUGUNUZ VE DOGRU YOLDA OLDUGUNUZ SÜRECE ONLAR SİZİN TEKERİNİZİDE SÖKSELER SZİ O ARACIN ÜZERİNDE 200 KM HIZLA AMACINIZA ULAŞIRSINIZ YETERKİ DOGRU OLUN SAYGILARIMLA KARŞIYAKA MAHALLESİ MUHTARI RIZVAN ALKAN

kamil
kamil - 13 yıl Önce

sayın baskanım çok gecmiş olsun sen doru yoldasın biz daima arkandayız bu olayı yapanları ALLAH A HAVALE EDİYORUM.er gec cezalarını bulurlar.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205